Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum recunosc un KYB original????

syrus

Postări Recomandate

am un pajero mk2 lung care a cam inceput sa ma "scuture" cind merg prin gropi,pietris.....

la service au scos amortizatoarele si sunt moarte toate 4 (cu cele din spate imi luasem deja adio de ceva timp continuind sa circul)

mai departe a urmat cautarea altor noi; le-am gasit si aici si m-am impotmolit... KYB 26 euro bucata

am mai consultat si netul si costa cam dublu si prin UK si chiar pe ebay

Acum apare intrebarea mea - Daca le cumpar cum imi dau seama daca sunt originale? au ceva inscriptii particulare ? poate careva caracteristici individuale kayaba?

fata: KYB Excel-g twin tube gas codul 344222 -26 euro

spate: KYB Exgel-g twin tube gas codul 344223 -26 euro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum recunosc un KYB original????

Am vazut KYB in ultima luna la Unix, pentru Korando, la 700 de lei toate 4. Inainte erau 700 de lei 2 bucati. Banuiesc ca e vreo promotie sa scape de ceva stocuri neperformante.

Tu unde ai vazut?

Link spre comentariu

Am vazut KYB in ultima luna la Unix, pentru Korando, la 700 de lei toate 4. Inainte erau 700 de lei 2 bucati. Banuiesc ca e vreo promotie sa scape de ceva stocuri neperformante.

Tu unde ai vazut?

Deci pretul pare a fi adevarat.... si totusi as dori sa aflu cum pot verifica calitatea acestora ? chiar daca imi ofera garantie de 40.000km as dori sa evit peripetiile garantiei

Eu le-am gasit in Chisinau la centrul specializat KYB

chiar sunt curios sa compar preturile pentru Korando, imi poti da detalii despre masina?

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

kyb in romania sunt gen pentru europa de est....adica praff

am avut o experienta cu ele ....nu incep sa curga dar nici treaba nu si-o fac sunt foarte slabe dupa 1000km

Asta-i un pic cam subiectiv, mai ales in lipsa altor informatii. 1000 de km pot sa nu insemne nimic sau pot sa insemne enorm, functie de solicitari.

Eu de exemplu am deja 9000 de km cu ale mele si nu ma pot plange, dar i-am facut pe drum asfaltat, in ture Romania-Suedia. Iar 9000 km pe asfalt nu inseamna mai nimic...

Link spre comentariu

N-am vazut eu prea multe , dar n-am vazut nici un KYB care sa nu fie cu 'datele personale' poansoanate pe tub .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

N-am vazut eu prea multe , dar n-am vazut nici un KYB care sa nu fie cu 'datele personale' poansoanate pe tub .

Buna seara

After Market trebuie sa aiba sigla si cod stantate.

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare