Naivatco Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 nu mai am lumina in bord si siguranta se arde cand o schimb....... sigur e un scurt... intrebare poate fi diagnosticat sau trebuie cautate firele prin toata masina........ bordul mai e legat cu altceva.... alte becurii .... alt traseu???????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: probleme...... astept un sfat Ce masina e? Ai reostat din care sa reglezi intensitatea luminii la bord? Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naivatco Postat Mai 15, 2008 Autor Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: probleme...... astept un sfat suzuki vitara din 99. nu nu am reglaj de intensitate a luminii. ai vreo idee? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: probleme...... astept un sfat Patisem la un Samurai la care se stricase reostatul ala si era in scurt,se ardea siguranta tot timpul,am crezut ca si la tine e aceeasi poveste. Nu stiu ce sa zic,ar trebui sa se uite un electrician dibaci la ea. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate