SIMO82 Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 cateva poze cu jeepul meu drag...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Extremero Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: tractorul meu Daca nu e un secret... cum a ajuns masina in acea pozitie? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: tractorul meu Cred ca destul de usor. O clipa de neatentie si caruta incarcata l-a impins la vale. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: tractorul meu Pentru unele exploatari este prea usor XJ-ul mai ales daca se fac greseli de "pilotaj" :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SIMO82 Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 (editat) Re: tractorul meu greseala nu a fost de pilotaj,singura greseala a fost ca greutatea la caruta cu lemne era mai mare decat a jeepului+ ca pe jos era inghetat.... Editat Ianuarie 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: tractorul meu Cred ca s-a descoperit cea mai scumpa caruta de lemne :wink: Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: tractorul meu Ce motor are tractorul tau? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SIMO82 Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: tractorul meu are motor de 2068 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate