Vizitator Denisa Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Deschid acest topic, avand speranta ca voi gasi sustinere! Este vorba despre singurul adapost de caluti abandonati si schingiuiti, infiintat de 3 fetite studente anul I la fac. de med. vet. Am aflat de el vizionand un reportaj la tv, si m-am decis sa fac tot ce pot sa ajut! Azi am fost acolo si..m-am ingrozit!!..aceasta este descrierea corecta!..sa vezi cum aceste animale nobile, care au ajutat "oamenii" in scopuri constructive..au ajuns sa fie pur si simplu aruncate, dar nu inainte de a fi desfigurate..este o scena desprinsa din cele mai infioratoare filme de groaza!.. Ce am putut face eu azi, a fost sa cumpar ceva zahar cuburi si cateva paini(ce am vazut prin filme), sa invat sa tesal un calut si sa-i scot la plimbare! Fac apel, prin intermediul acestui forum la toti iubitorii de animale..sa-i ajutam cum putem..au nevoie de hrana, medicamante si nu in ultimul rand de putina afectiune! Eu am promis acelor oameni sa merg sa-i ajut de 3-4/ sapt. Si pentru cine doreste, sambata, 17.05.2008, cativa dintre noi vom merge la adapost ..fiecare cu ce poate(mere, morcovi, paine, zahar, fonduri). Prin bunavointa Ligiei am obtinut si un nr de cont unde se pot trimite sume de bani..cat de putin inseamna pt noi...sa salvam un animal nevinovat! Ro06rzbr0000060010112147- Raiffeisen Bank - suc. Obregia! Afisez si nr. de tel pt doritori! 0766747033 P.s. si familiile care includ copii pot face vizite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! venim si noi. unde sunt calutii? sambata la ce ora? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Adapostul se afla pe sos. Petricani nr 11A...este o fosta baza sportiva..parca..si orele 11,00 sper sa fie ok pt toata lumea! Putem stabili ca punct de intalnire benzinaria Lukoil (dinspre D-na Ghica spre Pipera)...scuze..nu stiu denumirea intersectiei respective! Oricum..putem vb maine la tel..eu maine voi fi din nou acolo..AM PROMIS! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! in principiu e ok, as fi preferat sa fie pe la un 12 daca se poate. daca nu, facem cumva sa ajutam. nr de tel afisat mai sus este al tau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Buna seara, sustin proiectul initiat de Denisa si vin sambata cu ce reusesc sa strang pana atunci.... O sa incerc sa ajut cum pot. Orice suma este binevenita. Daca aveti printre cunostintele si prietenii dvs. persoane care pot oferi ajutor specializat ( ma refer la persoane care sunt medici veterinari sau care lucreaza/au legatura cu firme care produc furaje ), este mai mult decat benefic. Animalele nu au nici o vina.... Toate cele bune tuturor ! Ligia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Ce medicamente sunt necesare si in ce cantitate? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! mai atasez cateva poze..imaginile spun totul... nu m-am putut dezlipi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! aztec.. din cate stiu pana in prezent, au nevoie de: apa oxigenata, gentamicina injectabil(o sa iau eu maine cateva), baneocin si substantele care se utilizeaza in vindecarea ranilor deschise..antiinflamatoare..si inca un produs pt copite "penstrep" sau "cobactan" majoritatea au plagi deschise! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! In functie de bani disponibili voi cumpara maine ce gasesc de la o farmacie veterinara, ceva aplicabil in cazul descris de tine. Apoi vedem cum pot sa le transmit catre voi. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! aztec, ar fi bine daca vb maine la tel...ca si eu voi cumpara cate ceva de la farm...sa incercam sa acoperim cat mai mult necesitatile lor..eu, maine, cred ca dupa amiaza ajung acolo..pana atunci avem suficient timp sa stabilim.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Oricum, sambata..pt doritori, merele si morcovii sunt la "mare cautare" si motiv de prietenie! Un sac de mancare pt acesti caluti costa 50-60 ron..si le ajunge 1 zi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! vin si eu sambata, ziceti-mi daca ma poate pescui cineva sau vin cu bicicleta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Scuzati de intarziere.Abia acum am ajuns si eu la un calculator. Aveti si sprijinul meu pentru acesta actiune. Voi trimite banii starnsi in contul de mai sus. :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! unde stai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! @ alex: pe la iancului. nu-i bai cu bicicleta, fac 20 minute, cu masina insa poate mai caram una, alta, niste morcovi din piata, ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! venim si noi la caluti si magarusi.o sa arunc in bena niste saci de mere si morcovi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Multumesc eu in numele atator vieti! Abia am ajuns la un calc...caci m-am vazut cu aztec pt a intra in posesia medicamentelor luate de el! pe langa asta am mai luat si eu cate ceva med...si o sa mai iau..mai tarziu o sa merg din nou la adapost, asa cum am promis...si vb pe seara pt maine! Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Daca mai este nevoie de apa oxigenata sa-mi spuneti pentru ca pot sa o iau de la depozitul de medicina umana cind iau medicamente pentru cabinet. Si citi litri sa iau. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! cum naiba sa trimit ceva furaje din constanta la bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Denisa Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Am fost si azi..asa cum am stabilit! Multumesc: Ligia, Mugur, Max, Nanuk si Ursoaica lui, Svejk, Alex_toy si Cristina, Red, Li si Cornel! Sper sa se mai intample asa evenimente! Pentru acele amarate vieti..conteaza enorm! Eu am sa-mi tin promisiunea si am sa merg macar la 2 zile sa mai ajut cumva! Din banii stansi voi lua maine 2 capestre si ulterior ceva medicamente! Am sa mai scotocesc de ceva hrana! Daca mai sunt binevoitori...sunt asteptati cu "bratele deschise"! Multumesc! p.s. se vor posta fotografii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! Buna, si eu vreau sa multumesc tuturor celor care in ciuda caldurii de azi din Bucuresti, au reusit sa-si faca timp si sa ne unim din nou fortele intr-o actiune "umanitara" de asta data pentru calutii si magarusii de la adapostul Tei Toboc. Inca o data ati demonstrat ca sunteti o gasca unita cu suflet mare !!! Noi intentionam sa mai mergem dupa Bucovina, sa-i scoatem si la pascut pe pajistea din apropiere. Asa ca toti cei care mai doresc sa participe sunt bineveniti. Tineti legatura cu Denisa care a devenit de-a casei... Mai jos poze....17mai2008 029_resize.jpg[/attachment:4mgskn55] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! alte poze de la caluti si magarusi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: UMANITARA CALUTI!!! altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate