Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

UMANITARA CALUTI!!!

Vizitator Denisa

Postări Recomandate

Re: UMANITARA CALUTI!!!

Felicitari! Sunt sincer uimita si plina de admiratie fata de ceea ce ati facut. Imi pare rau ca nu am citit mai devreme acest topic pentru ca as fi venit si eu. As incerca si eu sa vin sambata asta, daca mai mergeti, daca ma lasa calutii mei sai- neglijez putin... :)

ARO 11.4, motor 1.9D

Logan 1.5 dCI

one happy family

lots of dreams and hopes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator Denisa

La caluti am mai ajuns noi duminica..i-am alimentat cu ceva morcovi si mere..am stat putin cu ei, dar, din pacate, timpul nu ne-a permis sa-i si plimbam, tesalam, etc. Asadar, orice om care doreste sa faca un mic bine pt acei caluti este bine primit oricand!

Link spre comentariu

dankrp: "pai ce n-ati zis fratilor ca nu-mi vine sa ma duc singur acolo ca nu stiu pe cine gasesc...."

Suna-ma (0722705504) cand esti disponibil si mergem impreuna.

Eu am fost deja de 2 ori si am reusit sa-mi cooptez si familia, asa ca vom merge si in continuare destul de des.

Sarmanele animale au nevoie pe langa mancare si de multa ingrijire si dragoste (discutam de animale abuzate si/sau abandonate).

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Salutare,

Am citit acest topic si sincer m-a miscat si m-a determinat sa iau initiativa!

Ideea este dupa cum urmeaza: Lucrez la o firma de avocatura ce inglobeaza 40-50 de avocati inimosi care vrem sa ajutam.

Din cite am inteles, Denisa este omul de contact si in consecinta am rugamintea sa imi confirmi daca acesta este nr. tau de telefon: 0766747033. In cazul in care am zbarcito te rog sa imi dai un numar si un nume de contact.

Colega mea Lavinia Munteanu va suna la numarul de mai sus pentru a cere detalii despre locatie, produse necesare, medicamente etc.

Speram ca inpreuna cu voi, firma noastra precum si cu alti colegi din alte firme pe care incercam sa ai cooptam, sa reusim sa ne unim fortele si sa dam o mana de ajutor acum in prag de toamna. Incercam totodata ca aceasta initiativa sa devina o obisnuinta si macar o data pe luna sa reusim sa trecem pe la adapost pentru a da o mana de ajutor.

Cu tot RESPECTUL cuvenit

Radu Rosca

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Intrebare: acest topic nu trebuia sa fie in "actiuni umanitare"? .... adica de ce la donatii??

Intreb asta, deoarece vorbeam mai adineaori cu un prieten despre ceea ce am citit despre acest subiect, si am zis ca e mai simplu sa-i trimit un link...... :P L-am gasit putin mai greu, pentru ca nu imi mai aduceam aminte de titlu, ci doar ca e o actiune umanitara.....Am inteles ca Umanitar inseamana: "care vizeaz? interesele ?i prosperitatea umanit??ii; plin de umanitate; devotat omenirii" dar.... era o sugestie

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare