Saracie Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Salut, am un FJ Cruiser si cand am vrut sa cuplez remorca am constatat ca priza de pe masina are 4 pini. Exista adaptor de la 4 la 7 pini ? Am fost la Toyota, am chemat un mecanic sa se uite si mi-a zis ca n-a vazut niciodata asa priza. Cum fac transformarea de la 4 la 7 pini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gestme Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Re: priza remorca cu 4 pini Incearca in piata la voi la moldoveni sau vezi pe forumurile colegilor cu rulote, ei s-au mai lovit de problema asta. Edited January 8, 2013 by Astral "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 (edited) Re: priza remorca cu 4 pini n-am mai auzit. le poti verifica cu mavometrul, in principiu ai pozitie, frana, semnal stg, semnal dr. Poate ai masa (-) in alta parte, de exemplu pe sasiu. dupa ce le identifici, schimbi pur si simplu cupla cu una cu 7 pini, schema de montaj a firelor o gasesti usor. later edit: ba exista, cauta pe gogle, gasesti adaptor. Edited January 8, 2013 by u2_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marse Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Re: priza remorca cu 4 pini Probabil al tau FJ e import US, de aici si priza ciudata. N-ai specificat daca e rotunda sau dreptunghiulara. Sfatul meu e sa cumperi o priza 7 PIN si s-o montezi dupa standardul UE. O sa fie interesant la semnalizare, pentru ca masinile de pe lumea ailalta semnalizeaza cu becul de frana, daca ma intelegi. In poza ai toate "mufele" de la ei. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Re: priza remorca cu 4 pini mai complicat decat ai crede darsepoate rezolva suna maine 0730191466 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saracie Posted January 8, 2013 Author Share Posted January 8, 2013 Re: priza remorca cu 4 pini Salut, FJ-ul nu este model pentru EU si de aici cateva diferente. mufa este cu 4 pini dreptunghiulara. Am facut masuratori (nu eu,un priceput) si are de toate dar unele nu in acelasi timp. De ex; avarii si stop pe frana... Nu vreau sa fac modificare decat daca nu am alta varianta. Am sa caut si pe forum de rulote. Unimog, te sun maine... Multumesc pentru raspunsuri :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts