yota Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 detin o locomotiva gmc sierra 3500hd dually,7.4v8 din 98 ma tot gandesc de ceva vreme ce sa-i fac.sa o inalt sau sa o cobor :hl era una pe mobile din ungaria,coborata,cu doar 2 roti late pe spate si arata bine. totusi ar arata bine si inaltata ce sa fac?! 2003 Lexus LX470 :grin: 2006 Patrol Y61 33" 2010 Jaguar XKR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra Salut. Daca doar la inaltare sau coborare se rezuma interventia,cred ca putin mai inalta ii sta mai bine. Daca o vrei mai impunatoare cred ca un bull-bar si niste proiectoare ar modifica putin aspectul. Nici cu praguri ori inox la partea din spate nu cred ca s-ar face de rusine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra Inalt-o. Rade tot de pe fata si adapteaza o punte rigida. Inalta masina si pune-o pe anvelope de 35". Asta daca vrei sa arate mai impresionant. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra De cand vreau si eu asa ceva:$. Parerea mea este sa o inalti si sa-i pui bulbar. praguri,proiectoare si anvelope mai mari. O sa fie o frumusete!:ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD4x4 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra SUPERBA MASINA !!! sa te bucuri de ea! ontopic: vopseste cu negru tot ce este cromat, las-o putin mai jos dar nu foarte mult pt ca este lungaaa, si pune-i jante cu buza mare, cromate sau polisate si caucicuri cat mai late si cu talon mare. in nici un caz sa nu faci prostia sa pui jante mari (ca diametru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra Tocmai vroiam sa spun ca punand intrebarea pe un forum 4x4 si nu pe unul cu masini sport o sa primesti numai pareri pro inaltare, dar se pare ca nu-i asa. Parerea mea e inalt-o cat poti de mult, pune-i roti mai mari si fa-o sa arate ca un adevarat monstru, ca se preteaza foarte bine. E totusi prea mare pentru a fi joasa si sportiva... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Re: caut idei modificare gmc sierra daca tot te gandesti ce sa-i faci si ai posibilitatea sa o inalti sau sa o lasi jos fa un poll. nu stiu daca tot in cadrul acestui thread sau poate ca da ,cu ajutorul moderatorilor si pune intrebarea ;sus x jos ,lasa deschis o perioada de timp si vezi ce iese . daca sunt mai multi cu unul ptr sus........inalt-o daca nu las-o jos . asa ii vad rostul acestui topic ,dar cred ca in mintea ta stii sigur ce vrei dar cateodata nu strica sa ceri sfatul comunitati. eu sunt pro- sus. toate bune. Editat Ianuarie 9, 2013 de Astral amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra Dar...de fapt, tu la ce anume vrei sa folosesti masina ? Pentru ca ma gandesc ca doar in functie de ce anume vei face cu masina se va putea lua o decizie privind modificarile..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra mare si tare doar e un forum de off road :grin: Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD4x4 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra cum sa te gandesti la vot in situatia asta?! nu ar avea nici un sens! este clar ca lumina zilei ca va iesi peste 90% pt inaltare. aici majoritatea vor sa vada masini cat mai inalte si cu roti cat mai mari. omul vrea sa auda pareri, idei... ps: daca ar fi masina mea, i-as scoate 2 roti de pe spate si as merge de-a latu cu ea cat mai mult. nu glumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yota Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra va multumesc. sincer eu tind catre o garda coborata,roti f late si doar 2 pe spate,overfenderele de pe spate copiate si puse si pe fata. tot nichelul de pe masina a fost vopsit de fostul proprietar negru(cu sprayul).in nici un caz nu ma gandesc sa il vopsesc iar dupa ce am curatat de m-au gasit dracii.nu imi pare urat.pana la urma e o americana.astora le sta bine cu ceva crom :)) ce vreau sa fac cu masina?...in nici un caz off road :)) pe ce carari sa merg eu cu 7mlungine si 2,15 latime? :)) sa o inalt ca dobitocii aia americani cu caroseria cocotata undeva la 10m deasupra sasiului si roti pe 54" nu imi place neam.nu vad rostul si nici utilitatea. masina am luat-o pt iesiri in oras la o cafea si la piata :ha: de pus punte pe fata e f greu si costisitor.nu stiu daca se merita bataia de cap. acum serios,nu vad ce off road ar putea face masina asta.ma bate gandul sa imi fac o jucarie pt concurs pe care sa o car cu gmc-ul pana la destinatie.cred ca ar da bine. ca idee asa m-am gandit ca ar fi bine sa arate : daca are cineva idee unde pot copia overfenderele BINE,sau de unde pot cumpara roti,va rog sa imi dati de stire. eu nu am reusit sa gasesc pe cateva siteuri din sua jante pt modelul asta.am intrat si in live chat cu operatorii de acolo si nimic :(( 2003 Lexus LX470 :grin: 2006 Patrol Y61 33" 2010 Jaguar XKR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD4x4 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra WOW!... masina asta seamana destul de mult cu ceea ce imi imaginam. Cunosc un baiat care se ocupa cu flanse distantiere la comanda, orice grosime, orice diametru, oricate gauri, inclusiv treceri de la 4 la 5 gauri sau invers (a fost doar un exemplu), cam tot ce ti-ar trece prin gand si se poate realiza. Am nr lui intr-un tel. Daca crezi ca te-ar ajuta niste flanse ca sa poti pune roti, caut nr prin agende. ps: sper sa reusesti sa faci ceva frumos, pt ca sunt extrem de rare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra @yota Cea modificata din poze e masina din Ungaria de care ai pomenit?Arata bina,desi mie personal imi surade varianta propusa de @Max.Dar gusturile nu se discuta... Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra Intr-adevar ,cum spune Astral ,inainte sa o modifici trebuie sa te gandesti ce vrei sa faci cu masina insa daca te uiti mai atent la ea e pacat sa nu o rdici,varianta @ Max ,ca e prea joasa si nu-i sta bine! O masina frumoasa,sa o conduci sanatos! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Re: caut idei modificare gmc sierra Ce fac rusii balsoi, dar nici cu americanii nu mi-e rusine. Editat Ianuarie 9, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra Salut. Gasesti in italia tot ce vrei,doar ca tot ce gasesti la ei este cu pretul foarte mare. Eu imi cumpar diferite lucruri de la un atelier specializat (FURLANETTO 4X4),dar la preturi mari si oricum tot cu america lucreaza. Daca ai pe cineva in USA o sa fii mai multumit. Au si o piata ofertanta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra As vota pentru inaltare dar ma intreb unde o sa gasesti rotane pentru monstrul asta. In SUA n-ar fi o problema - e tara benzinei si gumelor ieftine. Da un semn in PM daca vrei sa te ajut cu o sursa buna de gume din SUA (orice dimensiune). Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra http://www.off-roadweb.com/features/0706or_2002_gmc_sierra_2500_hd_crew_cab/ - ai un articol intereseant aici The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baban_San Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 (editat) Re: caut idei modificare gmc sierra Salut, in functie de buget ai putea sa faci destul de multe lucruri daca vrei sa o faci o masina de daily driver de sambata, duminica poti sa o cobori si sa i pui air suspension ex aici: si preferatul meu: daca vrei sa o inalti un pic astfel incat sa mai fie inca practica, daca o poti numii practica cam asa ar arata http://www.youtube.com/watch?v=A7-JQu81Rcw Sa o pregatesti de off road sincer nu prea ai unde sa te dai cu ea pentru ca este f mare si sa nu uitam destinatia acestor camionete HD si anume de "hauling" de autostrada si off road mediu (drum de tara). Editat Februarie 5, 2013 de Baban_San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
U R S U Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: caut idei modificare gmc sierra Din pacate va fi destul de costisitor proiectul. Decat peste ocean vei gasi ceea ce-ti trebuie si la pretul corect. Ca sfat, ar fi sa iti faci o lista cu tot ce iti trebuie si sa le comanz o data, ca sa platesti transport o singura data. E scump! La vama ... te descurci! :D P.S. Mai ai masina? Am vazut-o la vanzare acum vreo 3 saptamani, si, SINECR, tare ma mananca! :D:D:D Desi, mai am 2 motociclete, 7 masini, printre care si omologul F350XLT de 6,7m. radiez de energie pozitiva !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 (editat) Re: caut idei modificare gmc sierra masina am luat-o pt iesiri in oras la o cafea si la piata :ha: Nu stiu cum arata strazile, traficul si parcarile în acel oras, dar daca permite..., e perfect. Precis încape o gramada de cafea în ea. Poti iesi cu ea si la baie (tot în oras): :ha: :h5 Editat Mai 9, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate