DanT Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 salutare! zilele astea am probat niste AT-uri pe 35x12.5 r17.. pe niste jante 6j originale de patrol cu et pozitiv. cred ca +20 pe masina am deja niste arcuri de y61..+5 ideea e ca daca as lua cauciucurile alea..nu cred ca ating in aripi la flexari ci doar in alte elemente de la directie etc asa ca am nevoie neaparat de et negativ sau de flanse distantiere. dar odata ce et-ul e negativ sigur o sa frece in aripi, pe care nu doresc sa le tai asa ca nu stiu ce sa fac sa intre gumele respective: sa pun distantiere la arcuri de 3cm si flanse distantiere de 5cm la jante? oare ajunge? sau sa pun un body lift de +5cm si flanse la roti? cu body lift as rezolva 2 probleme: problema cu bara..care arata putin aiurea deoarece e facuta pt masini cu b.l. si problema cu rotile. dar totusi de body lift ma cam tem asa ca vreau niste sfaturi in legatura cu el. Ce efecte negative are ? as vrea pareri din vazute si patite nu din auzite :tk:tk 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: inaltare patrol Poti face linistit un bodylift de 5 cm. Nu e nici o problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) Re: inaltare patrol am auzit ca la unii s-au intepenit usile..s-au crapat geamurile. eu nu fac off-road extrem..dar nici daca imi ramane masina flexata pe vreun sant sau sleau sa nu pot deschide usa Editat Ianuarie 9, 2013 de Astral 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: inaltare patrol am auzit ca la unii s-au intepenit usile..s-au crapat geamurile. eu nu fac off-road extrem..dar nici daca imi ramane masina flexata pe vre-un sant sau sleau sa nu pot deschide usa Nici pomeneala. Eu am facut asta si am facut offroad la greu fara nici o problema. Chiar ca era si foarte ruginita caroseria mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: inaltare patrol Dar nu sunt prea inguste jantele pentru gumele de 12.5? Din cate stiu ar trebui minim 8". "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: inaltare patrol Dar nu sunt prea inguste jantele pentru gumele de 12.5? Din cate stiu ar trebui minim 8". 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: inaltare patrol Eu zic sa-i faci direct un bady de 6,5 sau 7 cm ca sa ai o marja mai mare in sensul sa nu muncesti de 2 ori.La 5 cm esti cam la limita. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: inaltare patrol Dupa cum probabil stii eu am si un BL de 5 cm pe masina de cand am luat-o. Pana acum usile mi s-au intepenit doar o data iarna asta cand au inghetat chederele:ha:. La mine cu SL +5 (OME) cu BL +5 intra fara probleme cauciucuri de 35, dar aripile sunt un pic taiate. Ma tem ca fara sa tai un pic din aripi o sa frece la flexari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: inaltare patrol cred ca mai punem niste distantiere la arcuri de 3cm..mai fac o proba..mai studiem.. 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ironman4x4 Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: inaltare patrol Salut Ai obtinut lift +50mm din suspensie de Y61 cu arcuri dedicate +50mm fata de standard sau doar ai o suspensie de Y61 stoc care a inaltat masina? Amortizoarele sunt stoc sau +50mm ? Ideea este ca daca ai deja suspensia ridicata cu +50mm din arcuri si chiar daca ai amortizoare pt +50mm, punind trimpacker de 30mm, cursa amortizoarelor la flexare maxima nu va fi pe masura deschiderii oferit de arc+50+trim +30=+80mm., asadar poti deteriora amortizoarele plus nu vei obtine o flexare pe masura inaltarii, flexarea fiind limitata de cursa maxima a amortizoarelor. normal trimpackerele de 30mm se folosesc pentru compensarea adaugarii unor greutati mari sau pentru arcurile care s-au mai lasat in timp... alec preotu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Ianuarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: inaltare patrol Salut Ai obtinut lift +50mm din suspensie de Y61 cu arcuri dedicate +50mm fata de standard sau doar ai o suspensie de Y61 stoc care a inaltat masina? Amortizoarele sunt stoc sau +50mm ? Ideea este ca daca ai deja suspensia ridicata cu +50mm din arcuri si chiar daca ai amortizoare pt +50mm, punind trimpacker de 30mm, cursa amortizoarelor la flexare maxima nu va fi pe masura deschiderii oferit de arc+50+trim +30=+80mm., asadar poti deteriora amortizoarele plus nu vei obtine o flexare pe masura inaltarii, flexarea fiind limitata de cursa maxima a amortizoarelor. normal trimpackerele de 30mm se folosesc pentru compensarea adaugarii unor greutati mari sau pentru arcurile care s-au mai lasat in timp... alec preotu mentionez ca nu am scos barile stabi. si nici nu le voi scoate . Totusi si in acest caz risc sa deteriorez amortizoarele? Amortizoarele nu sunt stock..nu stiu ce marca sunt dar ele sunt pe masina de cand am luat-o (arcurile erau stock) :tk:tk 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ironman4x4 Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: inaltare patrol mentionez ca nu am scos barile stabi. si nici nu le voi scoate . Totusi si in acest caz risc sa deteriorez amortizoarele? Amortizoarele nu sunt stock..nu stiu ce marca sunt dar ele sunt pe masina de cand am luat-o (arcurile erau stock) :tk:tk nu mi-ai raspuns la intrebarea depsre tipul arcurilor de pe masina si daca ai cumparat asa sau le-ai pus tu. Nu e vorba de marca amortizoarelor ci de cursa lor maxima, adica daca sunt stoc sau sunt amortizoare pt lift 50mm. De exemplu o masina la care se monteaza un kit de suspensie - nu conteaza marca- de +50mm si se adauga tot atunci trimpacker de 30mm doar pt inaltare, rezulta un lift de 80mm adica aproape 4" (=100mm) iar pt astfel de lift sunt recomandate amortizoare pt lift 4"+ in cazul unui patrol modificarea barelor panhard sau bare pahard reglabile, furtune de frina mai lungi,, lungirea bieletlor antiruliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ironman4x4 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: inaltare patrol nu mi-ai raspuns la intrebarea depsre tipul arcurilor de pe masina si daca ai cumparat asa sau le-ai pus tu. Nu e vorba de marca amortizoarelor ci de cursa lor maxima, adica daca sunt stoc sau sunt amortizoare pt lift 50mm. De exemplu o masina la care se monteaza un kit de suspensie - nu conteaza marca- de +50mm si se adauga tot atunci trimpacker de 30mm doar pt inaltare, rezulta un lift de 80mm adica aproape 4" (=100mm) iar pt astfel de lift sunt recomandate amortizoare pt lift 4"+ in cazul unui patrol modificarea barelor panhard sau bare pahard reglabile, furtune de frina mai lungi,, lungirea bieletlor antiruliu. scuze am recitit postul tau si am vazut acum ca arcurile sunt stoc. Stoc pt Y61? Poti folosi cu siguranta trimpackere 30mm pt ca tu de fapt nu ai un lift de 50mm chiar daca sunt arcuri de Y61. Arcurile de Y61 stoc puse la tine au readus o parte din liftul standard al masinii. Pt 35" la Y60, fara taiere din aripi trebuie lift real fata de standard de 4" (100mm) ceea ce tu nu poti obtine nici cu trimpacker..., iar la lift 100mm trebuie multe schimbari la masina - bare panhard, etc, vezi post anterior. Deci Trimpack + flex sau ramai la 33" alec preotu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanT Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: inaltare patrol scuze am recitit postul tau si am vazut acum ca arcurile sunt stoc. Stoc pt Y61? Poti folosi cu siguranta trimpackere 30mm pt ca tu de fapt nu ai un lift de 50mm chiar daca sunt arcuri de Y61. Arcurile de Y61 stoc puse la tine au readus o parte din liftul standard al masinii. Pt 35" la Y60, fara taiere din aripi trebuie lift real fata de standard de 4" (100mm) ceea ce tu nu poti obtine nici cu trimpacker..., iar la lift 100mm trebuie multe schimbari la masina - bare panhard, etc, vezi post anterior. Deci Trimpack + flex sau ramai la 33" alec preotu arcurile sunt ome pentru Y61 nu stiu + "cat sunt" dar au ridicat masina 5-6cm :tk Editat Ianuarie 16, 2013 de DanT 0743380016 sau 0731443451 I ♥ APUSENI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ironman4x4 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: inaltare patrol arcurile sunt ome pentru Y61 nu stiu + "cat sunt" dar au ridicat masina 5-6cm :tk atunci, daca vrei trimpack trebuie alte amortizoare. Eu nu as face body lift cu amortizoare stoc - stabilitatea si manevrabilitatea vor fi afectate. alec preotu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate