Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie G 300 diesel

cornelG300

Postări Recomandate

Re: Sfat achizitie G 300 diesel

Din poze pare in stare destul de buna, daca si de aproape e tot asa eu zic ca merita. Insa daca vrei sa o reconditionezi perfect, te vor costa mult micile accesori lipsa. Verifica sa fie cit mai multe functionale(actionarea blocantilor, stergatoarele, aeroterma, tinichigeria in special coltarele spate unde exista busonul rezervorului),repararea acestora costa foarte mult. In cazul meu au costat tot atit cit am dat pe masina. Un G-eu la bani astia nu prea are cum sa fie in stare foarte buna. Daca nu este rulat in romania poate fi un avantaj. Multa bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Sfat achizitie G 300 diesel

Asa n ar fi scump,dar trebuie sa i dati repede o vopsea pe unde are 2-4 culori,sa nu prinda rugina,ca mai trebuie o reconditionare la interior,tapiterie,se fac in timp astea nu e urgenta,dar daca e motor de 100 cp,se va misca cam greut,in depasiri e riscant,consumul stiu ca e bun la motorul acesta,probabil singura calitate si faptul ca nu e turbo,adica duce peste 1 mil de km,doar ca e puturoasa masina,in off road face fata mai greut asa,dar se descurca ,nu am probat nici unul vb de putere si Nm,daca sta bine cu tabla cutia si motorasul toarce frumos,atunci achizitioneaza l,e oarecum ieftinut,e adus de la austrieci deci e oarecum intretinut bine,iar la banii astia cumperi un jaf de aici,culoarea este predestinata de off road.Bafta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 8 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare