Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistem de navigare-Dependenta sau comoditate?

Cleo

Sistem de navigare-Dependenta sau comoditate?  

60 membri au votat

1. 1. Sistem de navigare-Dependenta sau comoditate?

• Comoditate
    • Util
    • Necesar
    • Fitza
      0
    • Inutil
      0
    • Sigur mor daca nu-l am !!!

Postări Recomandate

Re: Sistem de navigare-Dependenta sau comoditate?

O fi si ea in primul stagiu de dementa,Alzheimer... si nu stie....mai stii..se mai intampla!

Editat de Astral
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O fi si ea in primul stagiu de dementa,Alzheimer... si nu stie....mai stii..se mai intampla!

Sa-i anuleze permisul de conducere...

Nu te joci cu asa ceva cand omul se imbolnaveste de aceasta boala.

Link spre comentariu

Sa-i anuleze permisul de conducere...

Nu te joci cu asa ceva cand omul se imbolnaveste de aceasta boala.

Off topic...

Se pare ca este boala secolului...Trebuie sa fie pus diagnosticul in ordine sa fie anulat permisul,poate femeia nu stie ca e bolnava...poate nici nu este .Multi cred ca UITATUL si DEZORIENTAREA fac parte din ale batranetilor semne... insa totodata sunt si primele semne(in conjunctie cu alte schimbari de comportament) ale Alzheimer-ului...

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

1. Orice GPS-ul POATE gresi asa, daca utilizatorul scrie de ex. Paris în loc de Strada Paris. :ha: (daca scrii "Nord" cînd vrei la Gara de Nord, poti ajunge si la Polul Nord, iar daca scrii PULA, ajungi în Croatia :grin:)

2,3,4. Depinde de cît de avansata e starea bolii... . Daca a uitat sa-si traga ceasul poate ca a condus o saptamîna si 48 de ore :old

Pe aceeasi pagina a aceluiasi cotidian online au fost urmatoarele linkuri

TOP CELE MAI CITITE:

100 de CIVILIZAŢII EXTRATERESTRE sunt pregătite să vină PE PĂMÂNT. Royal Society Academy spune CE NE AȘTEAPTĂ

ISTORIE SECRETĂ: “O făcea să tremure, să ţipe, să leşine”. EROTICUL Eminescu

Cum a rezolvat EPILAREA în LOCURI INTIME cea mai JENANTĂ problemă a OMENIRII: ”Nu-i mai găsești nici la MUZEU”

Mai e nevoie sa ne indoim de calitatea articolelor si ale cotidianului? Cotidianul gainii care nastea pui vii! Sunt convins ca explicatia ai scris-o in gluma. Oricum, toate softurile GPS pe care le stiu eu incep cautarea destinatiei cu alegerea tarii. Asa e greu sa gresesti Strada Pula din localitatea Cuca Macaii cu localitatea Pula - Croatia(unde sigur nu exista strada Cuca Macaii).

• Like 1
Samurai incepator
Link spre comentariu

Evenimentul zilei nu se dezminte...daca in '93 publicau articolul cu gaina care a nascut pui vii,merge in 2013 asta cu 'coana Sabine GPS-ista.

@JurasikMan : acela e un caz clar de praxis:pacienta,chiar si asa idioata cum a fost,va castiga in instanta...in Germania e un soi de moda acum asta cu procesele intentate de pacienti medicilor in speranta unor castiguri de bani nemunciti.

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

:off

Oricum, toate softurile GPS pe care le stiu eu incep cautarea destinatiei cu alegerea tarii. Asa e greu sa gresesti Strada Pula din localitatea Cuca Macaii cu localitatea Pula - Croatia(unde sigur nu exista strada Cuca Macaii).

"CoPilot" nu-ti cere tara cand pui adresa. Iti cere orasul sau codul postal.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

:off

"CoPilot" nu-ti cere tara cand pui adresa. Iti cere orasul sau codul postal.

Asta ptr. ca tara a fost selectata deja! Odata ce ai selectat tara, iti va cere doar strada/cod postal (existente in tara respectiva); daca ai selectat Romania ca si tara, sigur nu vei avea succes in gasirea unei localitati/strazi din Germania, Paris sau Croatia. Daca locatia ta este Romania si destinatia Germania, prima data trebuie sa selectezi tara ptr. a putea obtine traseul si indicatiile.

Asa ca ceea ce s-a intamplat (cel putin ce sustin unii ca s-ar fi intamplat) cu batranica aceea, va fi real, insa nu GPS-ul a fost cauza (principala) ptr. acea eroare!

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Daca-i vorba de posibilitatea de a gresi, nu uitati ca destinatiile se pot introduce si sub forma de coordonate geografice, caz în care o cifra sau litera gresita si ai ajuns în alta emisfera sau pe alt continent. :ha:

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Edy, folosesti CoPilot?

Nu folosesc CoPilot, ma refeream la celalalte sisteme de navigare (Garmin, MIO, Igo,etc.), CoPilot este o aplicatie ptr. iPhone, iPad, Laptop (asta din cate stiu eu) si nu este folosita la scara mare, de aceea nici nu este atat de importanta ca si reper. Ma indoiesc ca acea babuta care s-a "ratacit" prin Europa, a folosit CoPilot.

Daca-i vorba de posibilitatea de a gresi, nu uitati ca destinatiile se pot introduce si sub forma de coordonate geografice, caz în care o cifra sau litera gresita si ai ajuns în alta emisfera sau pe alt continent. :ha:

Navigarea dupa coordonate nu este specifica uzului civil, iar cei care folosesc acest tip de navigare, sigur stiu cu ce se "mananca" asta si tot timpul se verifica si dupa alte instrumente folosite ptr. navigare (al doilea sistem GPS, harta, etc.).

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

Edy, daca m-ai citat pe mine, te refereai la CoPilot. Daca nu folosesti tu ceva, nu inseamna ca alte milioane de oameni din lumea asta mare nu-l foloseste...

Eu ma indoiesc profund ca "pacienta" noastra ar fi folosit iGo sau Mio :grin:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

da fara GPS in tara asta voi nu stiti merge?:grin:

Sa nu te ratacesti fara GPS stie oricine; maestria e sa vrei sa mergi prin tara asta CU GPS si sa ajungi în alta tara... :grin:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare