iero Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Am si eu o problema cu masina mea(Grand Cherokee 3.1td).Nu baga caldura mai deloc.Am schimbat pompa de apa anul trecut,schimbat antigel+ aerisire si tot nu baga. Jeep Grand Cherokee 3.1td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Problema caldura la jeep Verifica termostatul! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iero Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Problema caldura la jeep Verifica termostatul! O sa il verific maine.Dar pe partea dreapta baga caldura,iar pe partea stanga mai deloc.Rece baga in ambele parti. Jeep Grand Cherokee 3.1td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geaglesmerles Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Problema caldura la jeep verifica si filtrul de polen, si daca are dublu climatronic robinetul ce alimenteaza caloriferul interior. la clima dubla circuitele pt stanga dreapta sunt separate LIFE BEGINS AFTER 7000rpm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Problema caldura la jeep O sa il verific maine.Dar pe partea dreapta baga caldura,iar pe partea stanga mai deloc.Rece baga in ambele parti. Daca se comporta diferit stanga / dreapta atunci problema ta vine de la "Blend doors" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75781-resetare-aer-conditionat-!-!-! Ar fi ideal ca atunci cand lumea posteaza pentru a afla solutia la o problema sa dea de la bun inceput toate detaliile. Nu baga caldura deloc e una, nu baga caldura pe partea stanga e alta. Probleme diferite, cauze diferite. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Problema caldura la jeep citeste postul meu, vezi ca e trecut mai sus linkul, eu am reusit sa inlatur problema. jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iero Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Problema caldura la jeep L-am citit.Acum trebuie sa cumpar "Blend doors".@klinutzu de unde ai cumparat si la ce service ai fost. Jeep Grand Cherokee 3.1td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klinutzu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: Problema caldura la jeep salut. ai facut verificarea cum ti-am spus eu? nu am fost la service, pt ca lasam vreo 1000lei (tb demontat bordul, etc...) m-a costat vreo 20 lei, cateva ore de munca si vreo 3 pahare de vin, ca era cam frig afara... :grin: jeep grand cherokee 2.7crd 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate