faitonu Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Posted: Wed May 14, 2008 10:18 pm Post subject: ramas bun voua fericite M-uri... -------------------------------------------------------------------------------- ...ramas bun voua,fericite M-uri...cindva am fost colegi de drum...dar am obosit si e timpul sa ma odihnesc...ferice de voi,ca ati avut si aveti stapini care sa aiba grija de voi...eu am carat destule lemne si nisip,si animale si de toate...am obosit...va parasesc cu parere de rau ca nu ne vom intilni vreodata...as fi vrut sa ne balacim impreuna prin noroaie,sa traversam roata la roata ape repezi si cristaline de munte,sa strabatem impreuna poteci cunoscute doar de vietuitoarele padurii,sa defilam cu mindrie pe bulevardele oraselor in flash-uri fotografice si aplauze furtunoase,si cite si mai cite... ...dar am obosit si nu mai pot...totusi...in scurt timp voi exista in continuare prin alte M-uri care vor avea nevoie de mine..voi deveni furnizorul principal de piese de schimb al Faitonu-lui,(sint mindru de asta!),si cu el impreuna vom strabate si vom vedea locuri pe care nu am apucat si nici nu am visat sa le vad vreodata...ramas bun frumoase M-uri...va las ca amintire trei poze pentru eternitate...va multumesc ... PS....cu multumiri deosebite dlui.Horica Corabean care m-a condus cu atita grija pe ultimul drum... ... si dlui.Vasile din Apahida-Cluj,care a contribuit la recuperarea mea... ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate