Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un exemplar frumos

tughy

Postări Recomandate

Re: un exemplar frumos

adu mi aminte de problema cu bara ta cand ne vedem .....bara aia de pe disco2 ala de la mine e facuta in brasov (btw nu e numai bara ) ................. da sa te vad ce faci cu rotinele :ha: tre sa sui suspensia si cascarabeta in pod ....alea s 35 sau 37 si dupa aia sa te vad cu ce le duci in lupta :h5

Editat de Tavi D.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atentie, ala e benzinar, 3.0 V6, cu 177CP, nu se compara cu 2.5TD la 115CP. Eu tocmai am pus pe masina mea BFG MT KM2 de 265/75/16, adica 31.64', fata de 29.5' cat are standard.

Schimbarea asta de roti a schimbat radical comportamentul masinii pe asfalt, pleaca mai lin de pe loc, dar se "pierde" pe la 100km/h. Si flexarile pe borduri mai mari sunt "altfel". Trece mai lejer prin gropi, dar se cam misca in reluare, e mai greoaie in miscari. Sunt nerabdator sa vad cum se misca in teren.

Pe AT-urile de 245/75/16 era destul de sprintena, acum trebuie sa trag ceva de ea...

Am vazut un 2.5TD cu 33'-uri si cica merge bine in teren, doar ca mai rupe cate o planetara :)

Link spre comentariu

Salut,

ma bag si eu nitel in discutie pentru ca ma intereseaza si pe mine nitel subiectul cu 265/75/16....

@Optimus crezi ca poti sa faci cateva foto sa vedem cum arata ? atinge pe undeva ? ce jante ai ? ai cumva powerbox ?

Si eu vreau sa imi pun tot dimensiunea asta dupa ce trece iarna :)

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

@armand18us: Am jantele originale de aliaj, cu ET+10, si nu atinge nicaieri. Daca vrei sa pui flanse sau jante cu ET negativ, va trebui sa tai putin dintr-un colt pe interior, la aripa fata. Asta fara body lift. Trebuie taiat chiar si daca faci un suspension lift de 3-4 cm. Eu am in plan asta, cat de curand.

Powebox nu am, dar am citit acum si pare interesant, iar pretul este pe la 350-600 lei, unele nemtesti, depinde de model, ar fi interesant daca si-a pus deja cineva, sa ne zica daca chiar merita.

Link spre comentariu

am eu pe masina insa nu stiu sa iti zic daca se vede diferenta sau nu...pt ca nu am mers cu una care nu are :)) ( iar momentan am ceva probleme tehnice cred pt ca are momente cand trage cursiv pana la 4500...si are momente cand peste 3000 este lesinata).

Ar fi interesant de facut un testdrive cu amandoua cumva...

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

...are momente cand trage cursiv pana la 4500...si are momente cand peste 3000 este lesinata...

O fi de la powerbox-ul ala :grin:

Sa vorbim sambata dimineata, si poate ne vedem undeva, sunt si eu curios daca merita scula aia.

Link spre comentariu

Din cate am inteles din ce am citit, doar se scot mufele la powerbox si gata treaba, totul revine la normal. Incerc sa fac poze la roti maine dimineata. Gumele le-am luat de la GTC cu 784 lei, la promotia din decembrie. Acum scriu de pe Sonim si asta nu are camera foto.

Link spre comentariu

arata bine :)

nu imi dau seama exact cu cat se inalta ( vizual) ca pe hartie ar fi cu 27mm

referitor la colturi eu ma gandesc sa dau jos overfenderele si practic sa mai castig ceva de acolo, nu stiu exact cat insa cred ca e mai ok sa le dau jos decat sa le sparg aiurea....

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Pai atat se inalta, 27mm. Overfenderele sunt necesare, la modelul asta rotile sunt in afara caroseriei, oricum, daca pui astea mai late pe 265 mai ies ceva in plus, si daca vrei si flanse... Sau pui unele de cauciuc, sa protejeze de noroi, dar arata aiurea apoi.

Incerc sa pun si o poza cu masina intreaga, doar sa apuc sa-i fac...

Link spre comentariu

ce chestie...arata fix ca a mea :)))

acum revenind on topic sa zicem....

frumose praguri / poti sa agati si hiliftu de ele ? ( de unde si cat au costat pe pm daca poti te rog )

referitor la cauciucuri arata ok insa trebuie ridicata nitel zic eu :)

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Pragurile alea sunt originale de Pajero Sport, au si "talpile" de plastic inscriptionate cu logo Mitsubishi, sunt din teava de duraluminiu, foarte usoare, ovale si usor curbate la capete, cu "dopuri" de plastic la capete, cam 1/3 din greutatea celor pe care le-am avut initial. Arata super fain pe masina, chiar daca le-a mai sarit vopseaua pe ici-colo (negru mat). Ma gandeam sa le sablez si revopsesc, dar sigur nu ma vor tine mult timp asa, prin urmare am renuntat. :grin:

Nu stiu ce sa zic daca merge ridicata cu hi-lift-ul de ele, pentru ca prinderea pare cam "subtire", dar la necaz cred ca merge ridicata, fara sa o lasi prea mult asa, doar sa o scoti din gaura.

Le-am gasit intr-un anunt de pe autovit cu dezmembrarea unui Pajero Sport vechi, m-am dus pana la Ploiesti ca sa le vad, sa nu dau banii degeaba, ca au costat ceva, dar acum sunt bucuros ca am facut efortul ala.

Am sa pun si un kit de suspensie pt ridicare, cu toate ca nu de mult i-am pus Kayaba pe gaz, de care sunt multumit.

In plan mai este kitul de suspensie si un troliu.

LSD-ul vad ca mai face treaba si cu rotile astea, l-am testat pe zapada, dar sunt curios in teren greu daca mai reactioneaza ca lumea, altfel "blocant" scrie pe mine... Alti bani, alta distractie.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

seamana putin cu a mea :)

La culoare... :grin:

Dar asta e chiar misto de tot!

LE:

Din ce am citit pe niste forumuri de afara, primul model de Pajero Sport era pe foi de arc la spate, si avea si blocant spate din fabrica, la fel ca L200. Apoi l-au trecut pe elicoidale si LSD, pt confort.

Editat de Optimus
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Cum arată mașina mea acum cu cauciucuri profil Symex 238/85 R16

[ATTACH=CONFIG]181758[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]181759[/ATTACH]

pe asfalt cum se comporta? eu am pus mt uri si este o diferenta dar nu prea mare

Link spre comentariu

sunt groaznice pe asfalt, proaste pe macadam, excelente in noroaie.

weekendul acesta am facut niste drumuri mai lungi si am pus AT-urile inapoi de la BFGoodrich... dar o sa trec pe pe Cooper S/T MAXX. symexul o sa le tine exclusiv pentru anotimpurile ploioase cand am chef de joaca prin noroi (namoliada)

ah... am reusit sa indoi o janta... mi-a alunecat cauciucul pe un drum cu ceva bolovani si a indoit-o, dar am reusit sa merg asa cu ea pana acasa (ce-i drept, am pierdut presiune)... sunt jenti speciale aduse din italia cu ET-ul -25.

Editat de spooky

Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003

YO3INP Waze.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare