Optimus Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: un exemplar frumos @spooky: Colegu', arata tare fain Sportul tau! :wink: Poate facem cumva si organizam o intalnire / iesire intre Pajero Sport... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: un exemplar frumos @spooky: Colegu', arata tare fain Sportul tau! :wink: Poate facem cumva si organizam o intalnire / iesire intre Pajero Sport... de multa vreme nu am vazut o idee mai buna pe forum :banana ma tot uitam pe youtube la adunari din astea pajero sport si ma gandeam... eu zic prezent de acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: un exemplar frumos Pai daca se mai anunta doritori, organizam o ieseala de-asta, macar de o zi. Poate prin septembrie, sa mai treaca concediile... In functie de dorintele exprimate, vom deschide un topic special, la un moment dat. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Iunie 24, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2013 Re: un exemplar frumos Pai daca se mai anunta doritori, organizam o ieseala de-asta, macar de o zi. Poate prin septembrie, sa mai treaca concediile... In functie de dorintele exprimate, vom deschide un topic special, la un moment dat. :h5 eu zic sa deschidem deja un topic si sa se hotarasca o data (indiferent cand ar fi ea) si eventual "doritorii" iar daca mai veniti pe valea prahovei sau brasov dati un semn pe forum sau facebook le mai adunam si pe rand si mai schimbam o vorba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spooky Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: un exemplar frumos si eu sunt pentru deschiderea unui subiect pentru a putea sa ne sincronizam. Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003 YO3INP Waze.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iunie 26, 2013 Partajează Postat Iunie 26, 2013 Re: un exemplar frumos Gata, avem topic dedicat aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79467-Intalnire-Pajero-Sport-septembrie-2013&p=895071#post895071 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: un exemplar frumos Tot din seria "un exemplar frumos", dar combinat cu "un exemplar interesant" este si acest Sport. Omul zice ca are gume de 38" pe masina asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate