Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesiri pe langa Timisoara

DanT

Postări Recomandate

• Răspunsuri 123
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesiri pe langa Timisoara

Fara dif central blocat nici o sansa pe mocirla aia.

Dan mai avea si problema vizibilitatii ca trebuia sa stearga parbrizul si geamurile laterale la fiecare km din lipsa de overfendere si roti cu et negativ.

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

patrolu are cuciucuri pentru piatra nu pentru noroi (am mers si eu cu unele cateva zile pe masina si au fost cele mai proaste cauciucuri cu care am mers.....la viteza mai mare in padure {uscat} nu aveam directie).............doar frumoase......daca avea cuciucuri mergea altfel......va astept in zona...:grin:

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

patrolu are cuciucuri pentru piatra nu pentru noroi (am mers si eu cu unele cateva zile pe masina si au fost cele mai proaste cauciucuri cu care am mers.....la viteza mai mare in padure {uscat} nu aveam directie).............doar frumoase......daca avea cuciucuri mergea altfel......va astept in zona...:grin:

Daca tot vorbesti de cauciucurile mele ....in care zona .."iesiri langa Calafat"?

Later edit. Am inteles,maxxisurile's proaste da... de BFG-uri, tot ale mele, ce zici?

Editat de oviK5
Link spre comentariu

DanS are cauciucuri Maxxis Creepy Crawler,35x12.50-15, le-a montat anul trecut inainte de iesirea de pe Tarcu.Asa dupa cum bine zicea si Roby, din prezentarile de pe net cauciucurile sint recomandate mai mult pentru piatra(http://www.offroaders.com).Imi aduc aminte ca la iesirea de pe Tarcu, dupa ce DanS a ajuns sus cu Patrolu' la statia meteo de pe Tarcu,dupa urcarea aceea pe bolovani ascutiti, m-am uitat la cauciucuri si am vazut cum din crampoane s-au rupt fisii mari. Acum trage-ti voi concluzia daca sint bune sau nu pentru noroi.:wink:

Link spre comentariu

Ba eu cred ca am alunecat pentru ca nu am stat acasa:ga

si era si-o atmosfera... asa... parca ziceau unii... in plus :h5

da ce se aude we-ul asta? patineaza cineva pe undeva?

Editat de eul
XJL... 4L
Link spre comentariu

Distractie va doresc. Mi-ar fi placut sa vin si eu dar nu-mi iese weekendul asta.

Era o buna ocazie sa scap de atmosfera - aia care era in plus:grin:

Poate puneti si voi ceva poze sau filmulete.

@Eul - spune si tu unde vrei sa mergeti ca sa stie doritorii la ce se inhama...

Editat de dsabau
Link spre comentariu

Distractie va doresc. Mi-ar fi placut sa vin si eu dar nu-mi iese weekendul asta.

Era o buna ocazie sa scap de atmosfera - aia care era in plus:grin:

Poate puneti si voi ceva poze sau filmulete.

@Eul - spune si tu unde vrei sa mergeti ca sa stie doritorii la ce se inhama...

sa anunti o iesire aici e aproape off topic :ha: daca e cineva interesat, o sa dea un semn. cu mersu, ce sa zic, o sa fie mai mult... "mixt" :grin:

XJL... 4L
Link spre comentariu

incerca sa-l priveasca in fata pe @Samurai, si cum il sti, nu-i prea inalt :ha:]

Intr' adevar, este greu sa privesti un @samurai in fata cand esti OffRoad.

Sa fiti fericiti si sa ne vedem cu bine la urmatoarele iesiri!

Link spre comentariu

Maria ta, @samuraiu care, langa mine pufaie, se inclina oricand gata de-un seppuku:ha: da' mai la sud...

Ce-ati zice de CodruMoma, pe 39 martie, care se potriveste in a doua sambata din martie?

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

am convenit pentru sambata 23 feb asupra unei "clasice" de-o zi in zona Bencec-Altringen. plecarea se face de la Rompetrol (Dunca) din Calea Lipovei la ora 7.00.

@Dakar, propunerea ta nimereste de ziua consoartelor. prevad ca in loc "sa ne dam" ne-o luam... hai sa ne organizam pentru 23 care "pica" din 22 pana in 24 martie :wink:

Editat de eul
XJL... 4L
Link spre comentariu

Cum de felul meu sunt si asa calator prin lume si recenta intalnire cu oradenii mi-a placut, m-as prezenta si eu la iesirea asta prin Codru Moma. Oricand intre 22 si 39 :grin: . Daca ma primiti, bun inteles.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

@Dakar, propunerea ta nimereste de ziua consoartelor. prevad ca in loc "sa ne dam" ne-o luam... hai sa ne organizam pentru 23 care "pica" din 22 pana in 24 martie :wink:

Cum de felul meu sunt si asa calator prin lume si recenta intalnire cu oradenii mi-a placut, m-as prezenta si eu la iesirea asta prin Codru Moma. Oricand intre 22 si 39 :grin: . Daca ma primiti, bun inteles.

Pai, ar putea fi:

- 22 sau 23 dimineata ora 9 intalnire - traseu spre Moneasa (ma gandesc la traseul nefinalizat data trecuta) - somn daca mai este timp, dar nu mai mult de 6 ore - traseu de intoarcere spre casa

- @samurai obligatoriu prezent, pentru a nu se preschimba in "cobe"

Am zis eu. Ziceti si voi.

Link spre comentariu

Eu sunt pentru! In orice varianta, numai sa fie.

Editat de crisguide

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Link spre comentariu

- @samurai obligatoriu prezent, pentru a nu se preschimba in "cobe"

Vin si tac.:) Tu vi cu masina sau de la ultima cobelnita tot repari la ea?

Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV)

Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta)

Nissan Patrol Y60

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare