Patrolator Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara 255/85/16 Probabil ca tu puteai tine mai bine directia decît Patrolu` si nu alunecai atît de mult lateral. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Fara dif central blocat nici o sansa pe mocirla aia. Dan mai avea si problema vizibilitatii ca trebuia sa stearga parbrizul si geamurile laterale la fiecare km din lipsa de overfendere si roti cu et negativ. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara patrolu are cuciucuri pentru piatra nu pentru noroi (am mers si eu cu unele cateva zile pe masina si au fost cele mai proaste cauciucuri cu care am mers.....la viteza mai mare in padure {uscat} nu aveam directie).............doar frumoase......daca avea cuciucuri mergea altfel......va astept in zona...:grin: ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara patrolu are cuciucuri pentru piatra nu pentru noroi (am mers si eu cu unele cateva zile pe masina si au fost cele mai proaste cauciucuri cu care am mers.....la viteza mai mare in padure {uscat} nu aveam directie).............doar frumoase......daca avea cuciucuri mergea altfel......va astept in zona...:grin: Daca tot vorbesti de cauciucurile mele ....in care zona .."iesiri langa Calafat"? Later edit. Am inteles,maxxisurile's proaste da... de BFG-uri, tot ale mele, ce zici? Editat Februarie 7, 2013 de oviK5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara DanS are cauciucuri Maxxis Creepy Crawler,35x12.50-15, le-a montat anul trecut inainte de iesirea de pe Tarcu.Asa dupa cum bine zicea si Roby, din prezentarile de pe net cauciucurile sint recomandate mai mult pentru piatra(http://www.offroaders.com).Imi aduc aminte ca la iesirea de pe Tarcu, dupa ce DanS a ajuns sus cu Patrolu' la statia meteo de pe Tarcu,dupa urcarea aceea pe bolovani ascutiti, m-am uitat la cauciucuri si am vazut cum din crampoane s-au rupt fisii mari. Acum trage-ti voi concluzia daca sint bune sau nu pentru noroi.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Dane, io cred ca ai alunecat pe noroi din pricina fasiilor rupte din crampoane :grin: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Dane, io cred ca ai alunecat pe noroi din pricina fasiilor rupte din crampoane :grin: Ba eu cred ca am alunecat pentru ca nu am stat acasa:ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Ba eu cred ca am alunecat pentru ca nu am stat acasa:ga si era si-o atmosfera... asa... parca ziceau unii... in plus :h5 da ce se aude we-ul asta? patineaza cineva pe undeva? Editat Februarie 7, 2013 de eul XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Eu din pacate sigur nu. Daca tot mi se rup fasii din crampoane o sa fiu mai retinut:wink: Am auzit eu ca se pregateste ceva: Simex nu am Troliu am CHD? nu stiu, vedem noi:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara maine, sambata, se iese la patinaj. tura de-o zi... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Distractie va doresc. Mi-ar fi placut sa vin si eu dar nu-mi iese weekendul asta. Era o buna ocazie sa scap de atmosfera - aia care era in plus:grin: Poate puneti si voi ceva poze sau filmulete. @Eul - spune si tu unde vrei sa mergeti ca sa stie doritorii la ce se inhama... Editat Februarie 8, 2013 de dsabau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Distractie va doresc. Mi-ar fi placut sa vin si eu dar nu-mi iese weekendul asta. Era o buna ocazie sa scap de atmosfera - aia care era in plus:grin: Poate puneti si voi ceva poze sau filmulete. @Eul - spune si tu unde vrei sa mergeti ca sa stie doritorii la ce se inhama... sa anunti o iesire aici e aproape off topic :ha: daca e cineva interesat, o sa dea un semn. cu mersu, ce sa zic, o sa fie mai mult... "mixt" :grin: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara am gasit o poza de sambata :grin: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara am gasit o poza de sambata :grin: Curajos fotograf! Se mai știe ceva de el, după respectiva ieșire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara incerca sa-l priveasca in fata pe @Samurai, si cum il sti, nu-i prea inalt :ha: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara incerca sa-l priveasca in fata pe @Samurai, si cum il sti, nu-i prea inalt :ha:] Intr' adevar, este greu sa privesti un @samurai in fata cand esti OffRoad. Sa fiti fericiti si sa ne vedem cu bine la urmatoarele iesiri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Maria ta, @samuraiu care, langa mine pufaie, se inclina oricand gata de-un seppuku:ha: da' mai la sud... XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Maria ta, @samuraiu care, langa mine pufaie, se inclina oricand gata de-un seppuku:ha: da' mai la sud... Ce-ati zice de CodruMoma, pe 39 martie, care se potriveste in a doua sambata din martie? Editat Februarie 15, 2013 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara am convenit pentru sambata 23 feb asupra unei "clasice" de-o zi in zona Bencec-Altringen. plecarea se face de la Rompetrol (Dunca) din Calea Lipovei la ora 7.00. @Dakar, propunerea ta nimereste de ziua consoartelor. prevad ca in loc "sa ne dam" ne-o luam... hai sa ne organizam pentru 23 care "pica" din 22 pana in 24 martie :wink: Editat Februarie 21, 2013 de eul XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Cum de felul meu sunt si asa calator prin lume si recenta intalnire cu oradenii mi-a placut, m-as prezenta si eu la iesirea asta prin Codru Moma. Oricand intre 22 si 39 :grin: . Daca ma primiti, bun inteles. "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara @Dakar, propunerea ta nimereste de ziua consoartelor. prevad ca in loc "sa ne dam" ne-o luam... hai sa ne organizam pentru 23 care "pica" din 22 pana in 24 martie :wink: Cum de felul meu sunt si asa calator prin lume si recenta intalnire cu oradenii mi-a placut, m-as prezenta si eu la iesirea asta prin Codru Moma. Oricand intre 22 si 39 :grin: . Daca ma primiti, bun inteles. Pai, ar putea fi: - 22 sau 23 dimineata ora 9 intalnire - traseu spre Moneasa (ma gandesc la traseul nefinalizat data trecuta) - somn daca mai este timp, dar nu mai mult de 6 ore - traseu de intoarcere spre casa - @samurai obligatoriu prezent, pentru a nu se preschimba in "cobe" Am zis eu. Ziceti si voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Eu sunt pentru! In orice varianta, numai sa fie. Editat Februarie 25, 2013 de crisguide "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara O iesire scurta ieri, in cautare de balti noi in padure,ca poate nu mai prindem noroi-deja a inceput sa apara praful, chiar daca a plouat la mijlocul saptamanii. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara - @samurai obligatoriu prezent, pentru a nu se preschimba in "cobe" Vin si tac.:) Tu vi cu masina sau de la ultima cobelnita tot repari la ea? Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Vin si tac.:) Tu vi cu masina sau de la ultima cobelnita tot repari la ea? Iar cobesti? Ai spus ca taci. Editat Martie 3, 2013 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate