l_stoian79 Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara sa lamuresc un lucru, daca termin de zugravit in casa, si daca primesc "dispensa" de la "imparateasa" si daca o sa fie vreme propice ptr observatii astronomice, o sa sui pe Muntele Mic (mai sus de cruce pana unde e asfalt, dar mergem sus pe platou, inca cateva sute de metri fara asfalt) cu inca cativa pasionati de astronomie... ptr mine nu va fi o iesire offroad, ca la ultima iesire combinata s-au dereglat rau instrumentele...asa ca nu le mai amestec. daca o fi sa ne vedem acolo, o sa fie bine :x :grin: la Muntele Mic ai acces prin Poiana Marului (asfalt + forestier super lejer), sau prin Borlova (pe asfalt pana sus sau pe drumul vechi care nu stiu in ce stare este). alte variante nu prea sunt...bine mai sunt niste deviatii prin Varciorova - Cuntu dar tot la asfalt ajungi. "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara sa lamuresc un lucru, daca termin de zugravit in casa, si daca primesc "dispensa" de la "imparateasa" si daca o sa fie vreme propice ptr observatii astronomice, o sa sui pe Muntele Mic (mai sus de cruce pana unde e asfalt, dar mergem sus pe platou, inca cateva sute de metri fara asfalt) cu inca cativa pasionati de astronomie... ptr mine nu va fi o iesire offroad, ca la ultima iesire combinata s-au dereglat rau instrumentele...asa ca nu le mai amestec. daca o fi sa ne vedem acolo, o sa fie bine :x :grin: la Muntele Mic ai acces prin Poiana Marului (asfalt + forestier super lejer), sau prin Borlova (pe asfalt pana sus sau pe drumul vechi care nu stiu in ce stare este). alte variante nu prea sunt...bine mai sunt niste deviatii prin Varciorova - Cuntu dar tot la asfalt ajungi. Sa-nteleg ca daca ti se deregleaza instrumentele, vom fi nevoiti sa ne benoclam la cer prin fundul sticlelor goale? Cu cat mai multe sticle, cu atat mai multe stele pe cer! Ce frumoasa poza de grup: pe varful muntelui, dupa miezul noptii, spre dimineata, stand pe spate asezati in forma de stea, cu sticlele benoclu la ochi si numarand stelele. Editat August 5, 2013 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Weekendul trecut am tras o tura cu ca si corturari in zona Nadrag, cu traseu prin Lugoj-Ana Lugojana-Barna-Fardea, Nadrag-Vf Pades.Total 200 km cu 80 prin paduri si munti. Defenderul fara sofer: Dan tinand copacul sa pot trece eu si ceva ravene de taf: Corturile Vf.Pades Urmeaza in viitorul apropiat Vf Rusca. Editat August 5, 2013 de nick67 1 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara frumos :grin: de pe Vf Pades pe unde ati coborat? "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Traseul ar fi mai exact urmatorul: vineri: asfalt pana la Ana Lugojana - Botesti - apoi o balta care eu speram sa fie lac - Juresti - campare pe o vale sambata: Juresti - Nadrag duminica Nadrag- Capriorul- Vf Pades- Capriorul- Gladna- Fardea- asfalt catre casa Daca sunt doritori pun si track-urile. Juresti-Nadrag (in special coborarea spre Nadrag) si portiunea Capriorul Vf Pades pot sa dea un pic de bataie de cap in sezonul umed:wink: Editat August 5, 2013 de dsabau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 5, 2013 Partajează Postat August 5, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara @dsabau: aci sau pe mail, oriunde, track-urile sunt binevenite. Multam in avans :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat August 7, 2013 Partajează Postat August 7, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara off - offroad, e careva interesat de festivalul de folk de la Garina? Eu o iau vineri incolo ... Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Maine plecam spre MMic pe traseul din link. Daca mai sunt doritori, eu o sa plec pe la 8 din TM. http://megawat.ro/4x4/tarcu/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crisguide Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Maine plecam spre MMic pe traseul din link. Daca mai sunt doritori, eu o sa plec pe la 8 din TM. http://megawat.ro/4x4/tarcu/ M-a sunat si @DaKaR dimineata. Trebuia sa anuntati si voi tura asta mai deseara, asa, pe la 18.00-20.00, sa ma pot organiza si eu :grin: :ha: (Sper ca voi stiti de gluma, ca unii s-au mai atacat! Si relax, aveam oricum planuri pe weekend) Drumuri bune, colegii! "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara @DaKaR & FederalMogul: no da' v-ati intors? sau inca bantuiti pe sus? ...poze, descrieri vrem...track-uri... :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Ne-am intors. Am facut traseul pe care am incercat anul trecut sa-l facem noi, dar in sens invers. Am intrat mai sus de lacul Rusca. Am urcat pana pe Godeanu, pe urma ne-am intros si am contiunat spre Tarcu. Am si trakul da ti-l dau cand imi dai si tu trackul de la Teregova/Garana spre Lidenfeld, era bun duminica :). Glumesc, O sa pun trackul mai spre seara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara @DaKaR & FederalMogul: no da' v-ati intors? sau inca bantuiti pe sus? ...poze, descrieri vrem...track-uri... :h5 Cateva filmari din traseu, slabe calitativ, dar interesante ca se poate vedea locatia. http://www.megawat.ro/4x4/tarcu/Tarcu.flv Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FederalMogul Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Track-ulGodeanu_Tarcu_10.08.2013.zip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Panarama de pe Godeanu. Functii: Click stanga pe imaginea de mai sus, intrati in panorama. Asteptati aparitia culorilor. Dublu click stanga intrati in full screen. Click stanga, tineti apasat, apoi puteti trage imaginea stanga, dreapta, sus, jos. Cu ajutorul scrol-ului de la mouse, puteti face zoom. Pentru cei care nu au cont, acesta este link-ul Editat August 13, 2013 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stanescu Octav Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Grozava tura , felicitari . am fost si eu in zona la sfarsit de iulie Cuntu Tarcu Caleanu Prislop si inapoi atat . tura mea mica de acomodare si analiza modificarilor necesare pt Vitara lunga stock . Ati gasit se pare alt loc de urcare din lacul Rusca fata de cei din Sibiu banuiesc mai lejer... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Pentru acest sfarsit de saptamana m-am gandit la o incursiune prin Muntii Tarcu. Necunoscand zona mi-ar fi de folos informatii despre traseele de urcare catre aceasta destinatie si gradul de dificultate pentru fiecare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stanescu Octav Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Nu am eu mare experienta cu masini off road dar am facut multe ture prin paduri si locuri izolate cu masini normale dacie audi 100 cc . acum avand ATV cu acoperis (suzuki vitara) pot spune ca depinde de garda la sol daca ai peste 22cm si mergi cu grija nu atingi pietrele . Noroi acum nu este deloc . parasind asfaltul pe dreapta la intersectia cu drumul spre M mic si Poiana Marului ajungi dupa 5km la cabana si statia meteo Cuntu pana aici nimic deosebit doar la mijloc un loc pietros inclinat stanci masive stabile ce ies din sol . de la Cuntu langa lac se face stanga in sus pe drum cu piatra serpentine sau scurtatura pe iarba mai inclinat. apar zone cu serpentine cu jgheab ingust cu pereti pe jos bolovani mari este un loc dificil si pt masini dotate daca esti lung curbele stranse se ia cu manevre.acest loc dificil la coborare am taiat pe scuratatura prin iarba ff inclinat la indicatia meteorologului de la statie. mai sus aproape de varf nu sunt probleme dar atentie totusi in stanga abrupt si drumul ingust . dupa varf Tarcu nu mai sunt bolovani mari se coboara sustinut sunt si coborari ff lungi inclinat ce pe ploaie ar fi cu probleme . inclinatia ajunge la 40- 50% dar in grade nu trece de 25 prin zona Prislop temuta de multi din cauza lungimii mari sigur motorul transmisia si MRL nu trebuie sa dea nici cel mai mic rateu . la cauciucuri este pericolul unor taieri laterale in pietre ascutite eu am urcat cu presiunea 1.4 si nu am patit taieri dar masina e usoara 1.3 tone la cele grele 2-3 tone nu stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat Septembrie 9, 2013 Partajează Postat Septembrie 9, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Salutare,pe cand se mai programeaza ceva iesire prin zona?Sunt nou pe aici deci nu va cunosc dar as bea o bere impreuna cu voi la o iesire in natura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Octombrie 1, 2013 Partajează Postat Octombrie 1, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara ... o plimbare sambata... cu finalizare la o tzuica?... :sp va fi... Codru Moma, de la vest la est... pe zapada Editat Octombrie 3, 2013 de eul XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Prezent. Abia astept horinca aia,stii tu io o am in singe.....La masina i-am dat foc,dar e pe cale de reparatie,i-am luat buji,lichide,cauciucuri simex,troliu.....e un orgasm cu 3,3 turbo ....si in viitor niste punti cu blocant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Octombrie 2, 2013 Partajează Postat Octombrie 2, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Prezent. Abia astept horinca aia,stii tu io o am in singe.....La masina i-am dat foc,dar e pe cale de reparatie,i-am luat buji,lichide,cauciucuri simex,troliu.....e un orgasm cu 3,3 turbo ....si in viitor niste punti cu blocant mai sorine, ai luat patrol sau ai mancat banii? cu :top ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara as face maine o tura pe langa Timisoara :old XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara as face maine o tura pe langa Timisoara :old Peronal nu te opresc!!! B-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Re: Iesiri pe langa Timisoara Duminica asta la Muntele Mic? XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stanescu Octav Postat Noiembrie 30, 2013 Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 (editat) Re: Iesiri pe langa Timisoara Cred ca e cam lunecus si zapada pe acolo poate cu lanturi cine are ... eu astept vara cand o sa traversam tot cu coborare la Rusca si poate si pe varf pe Godeanu asta vara in Iulie am vazut cu binoclu din zona Prislop o masina aproape de varf Godeanu. Da pe INMH -6 grade si 19cm zapada pe Cuntu M mic tot aia cam aceiasi alt . Editat Noiembrie 30, 2013 de Stanescu Octav Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate