MADA Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Salut! Are cineva vre-un proiect de bullbar, Home-made, care sa "dea bine" pe Freelander ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 (editat) Re: Bullbar freelander 1 Salut! Are cineva vre-un proiect de bullbar, Home-made, care sa "dea bine" pe Freelander ?! Bullbar care doar sa "dea bine" gasesti de cumparat pe net, maxim 1200 lei. Home-made e mai complicat de facut daca vrei rol functional, nu doar sa "dea bine", iar pretul este mult mai mare. Editat Ianuarie 13, 2013 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bordi Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Bullbar freelander 1 Eu am un prieten care se ocupa cu desing l-am "corupt" sa deseneze un bulbar care sa "dea bine" pe freelander... acum astept rezultatul... cum este gata il postez pe forum....Sper sa nu fie ceva foarte complicat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Bullbar freelander 1 Cauta pe ebay.uk sau alte site-uri englezesti de profil, o sa gasesti cam toate modelele de bullbar care s-au pus pe Freelander 1, si la niste preturi mai mici decat cele de executie loco. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate