Marse Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Stiu ca s-a mai discutat, nu stiu daca am postat unde trebuie, dar n-am putut sa ma abtin si sa nu impartasesc cu voi descoperirea mea. Daca va intrabati cum si unde se monteaza snorkelul pe Samurai, iata solutia: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stnul Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? :ha: :ha: :ha: incredibil, nu se poate, rad pe infundate ca prostu de unu singur, deci... este fantastic de-a dreptul Editat Ianuarie 14, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Hai nu fii rau, nu e clar cat e de util snorkelul ala acolo? imbunatateste aerodinamica, ajuta si motorul prin atasarea aia artistica la fantele din tabla, ba daca te chinui un pic poti sa ii atasezi si o panza si sa navighezi pe rau in jos cum ai face-o cu un yaht. Sau macar un drapel negru cu craniu, sa se vada ce pirat macho e la volan... :grin: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? @f_zoltan : Aiurea,m-am prins eu: este acolo pe post de periscop!:wink: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Ce aveti bre cu omu? L-a pus si el acolo...sa fie frumoasa masina! Daca lui ii place... restul nu mai conteaza. Oricum e buna faza. De la departare nu prea se vede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Jenant. Cata lipsa de logica poate sa aiba cineva ca sa faca asa ceva? Am crezut ca forumul asta foloseste la ceva dar m-am inselat. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Max, unii sunt autodidacti... :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? la pariu ca nu ia facut proba........:ha: amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Poate omu' l-a "afisat" acolo doar ptr. vanzare :ha: , reclama este sufletul comertului si cea mai buna este aceea in care i se arata functionalitatea :hm ! Ar fi interesant sa stim si noi la ce s-a gandit omu' asta cand a plantat burlanu acolo :ha3 :ha: :ha: Acum la modul serios, sunt atatea informatii legate de aproximativ orice doresti sa afli, domnule..., nu sti? > intrebi! , nu poti? > ceri ajutor! Insa, "prostul nu e' prost destul până nu e' si fudul!" :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Jenant. Cata lipsa de logica poate sa aiba cineva ca sa faca asa ceva? Am crezut ca forumul asta foloseste la ceva dar m-am inselat. :uameni Dar poate nu are cont acilea, o fi invatat de pe la pirate4x4 cine stie ce mega proiect:grin::ha::ha::ha: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 (editat) Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? e snorkel cu blushtutz(bluetooth) Editat Ianuarie 15, 2013 de cormosilviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Io m-am lamurit. Chestia aia neagra e antena. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? nu stiu de ce oare dar sigur a vazut filmuletul asta :))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Io m-am lamurit. Chestia aia neagra e antena. :grin: Cred ca @Max are dreptate,o fi citit omul pe aici cum e cu antena ascunsa in snorkel...asa ca si-a pus omul snorkel s-o....ascunda. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Cred ca edi_m a nimerit-o corect, e burlan. O fi facut trecerea pe motor cu aburi si avea nevoie sa traga mai bine cazanul. Mac01, zici ca de la departare nu se vede. Ma tem ca de la departare e singurul lucru care se vede :D Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? ...'ai sa-mi trag palme... asa simplu era? Si eu care am dat gauri in frumusete de masina... :ha::pr [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Eu vad poza si tot nu imi vine sa cred... Nu vreau sa pierd toata increderea in omenire asa ca aleg sa cred ca..... omul se pregatea sa il monteze asa ca l-a legat de masina ca sa nu il uite acasa....... Are samurai... si mai are si simexuri. Eu pastram credinta ca numai un pasionat ar avea o astfel de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Buna seara ! Imaginati-va ca d-astia sunt multi, si au si urmasi... Cum sa te mai mire cand unul ca Murphy s-a prins ca desi populatia planetei este in continua crestere, nivelul de inteligenta ramane constant... Dragos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Ca sa conduci un autovehicul, ai nevoie de permis de conducere. Ca sa te inmultesti, e la liber... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoro Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? :ha: fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caregrup Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Ce oameni.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Laser frate ...Probabil ca l-a pus mai sus sa nu-l stropeasca simexii ...cine stie ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? Ca sa conduci un autovehicul, ai nevoie de permis de conducere. Ca sa te inmultesti, e la liber... E cel putin o tara in care iti trebuie diploma sa te inmultesti si sa votezi ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Snorkel pe Samurai - Te pui cu prostii? ii wireless... si de ala vine prins troliul...tot pe part:bananaea aia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate