Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Despre " fenta cu degetu'...."

gabi.r

Postări Recomandate

Am povestit ca am fost la bulgari in vacanța si m-am simțit foarte bine...zăpadă, atmosfera, muzica, distracție , totul ok, numai ca mă mira salutul lor si modul in care dau noroc...zice unul de pe strada " hai la ciorba de burta, frate "...si in timpul asta obligat/forțat aproape imi ia mina dreapta sa dau noroc si mă mingaie cu degetul aratator spre mineca...eu strâng mina așa cum am fost învățat si multumesc cuviincios...ca nu-mi este foame, deoarece am masa de seara in prețul excursiei...

In alta seara mi s-a întâmplat cu un alt individ la fel...băh, ori io nu știu sa dau noroc, ori bulgarilor le place sa se pipaie cu degetele...așa ca între bărbați...e ciudat rau sa-ți plimbe unu degetu' ca si cum ar avea nevoie de pipaieli...eu dau noroc ca pe timpuri, cu oricine....strâng mina multor oameni cu onoare da nu înțeleg de ce se caută unii cu degetele...

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Despre " fenta cu degetu'...."

Acum sa vedem ce-or sa zica cei ce-au fost la Bansko...@RZV-ul,@DRAKUS...ca n-au pomenit nimic de tandreturile bulgaresti. :ha:

ps. Mai mult,@RZV-ul vad ca abia asteapta sa se intoarca acolo.Ups. :oo :grin:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

:ha::ha::ha: cred ca-i placea de tine, nea Gabi....eu nu am dat mina cu nici un bulgar...nu am avut nevoie si nici nu am tinut mortis.

In rest.... asta este sunt diferiti, au ceafa lata,dau din cap invers cind spun Da....altii prin alte parti isi freaca nasul in semn de salut....unii scuipa in palma cind dau mina....PLM, fiecare cu obiceiurile si cu placerile proprii :ha::ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

:ha: mai sti ce s-a auzit de barbatii romani pe acolo ,poate sunt cautati,,,,ca de femeile romance am auzit cu totii o gramada :ha:

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

http://misa-yoga.blogspot.ro/2008/10/alte-semnale-de-recunoastere-masonice.html

Daca aveai pe deget vreun anume inel , sau vreo insigna mica ...sau vreun pulover cu monograma ...te-or fi confundat .

Subscriu..., te-au crezut mason... :wink:

Link spre comentariu

Sa-l intrebam pe @Asfaltango. El ii cunoaste mai bine si poate ne lamureste si pe noi care-i treaba cu... degetul.

Eu am incredere ca Asfalttango stie la fel de putin despre fenta =)) Il vedem a fi un om serios!

Samurai incepator
Link spre comentariu

@ f_zoltan;

Sa stii ca am vorbit serios cand am spus sa-l intrebam pe @Asfaltango. Eu stiu ca este un om serios si la locul, dar ma gandeam ca poate stie el secretul. Stand mai mult timp intre ei, poate a patit-o si el si o fi aflat ce inseamna acest semn.

Dar se pare ca s-a lamurit treaba si este un...gest masonic.

Editat de mac01
Link spre comentariu

In alte tari(ex.Thailanda) mangaiatu' asta cu deshtu-n palma e semnul poponarilor-asa cum se zicea mai sus, s-or fi saturat de fofoloanca romaneasca si vor sa incerce sa-si bage castravetele si in alta gaurica :ha:

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare