Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARO 246 owner from Argentina, Southamerica, seeking info on 246D front differential details.

wolverinehd

Postări Recomandate

Re: ARO 246 owner from Argentina, Southamerica, seeking info on 246D front differential details.

Mi-am rupt diferential spate. Am numărat dinții pe coroana si sunt 41. Am numărat dinții pe pinion și sunt 11.

Vreau să știu numele sau tipul de diferențial, care este original, într-un model de 1995 246 ARO.

Acest text a fost tradus cu Google publică. Sper că nu e prea de neînțeles.

Am fotografii ale diferențial față. Am deschis si eu pot posta fotografii.

M-am uitat la documentul care am trecut, dar nu furnizează informații pentru a obține de rezervă. Am nevoie pentru a obține coroana si pinion. Vehicule ce alte utiliza acest spread?

Puteți obține manualul ARO plin 246??

Va multumesc tuturor,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ARO 246 owner from Argentina, Southamerica, seeking info on 246D front differential details.

diferentialul cu raport11/41este clasicul cu "raport defuga" adica, raportul cel mai bun pentru economie si cel mai prost pentru teren

nu stiu cum se poate trimite si nici ce sa rupt in grup, dar, inca usnt piese noi

montarea este absolut clasica, ca la orice diferential cu 2 sateliti

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

diferentialul cu raport11/41este clasicul cu "raport defuga" adica, raportul cel mai bun pentru economie si cel mai prost pentru teren

nu stiu cum se poate trimite si nici ce sa rupt in grup, dar, inca usnt piese noi

montarea este absolut clasica, ca la orice diferential cu 2 sateliti

Translation

The differential with the 11/41 ratio is the classic "speed ratio" , best for fuel consumption and worst for offroad. I don't know how spares can be sent from here, I don't know what exactly is broken, but here there should still be new spare parts available. The operations are standard, just like on any differential with 2 satellites.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Soimu vă mulțumesc foarte mult. Aici, în Argentina sunt realizate de brand diferențialele Dana. Unele dintre aceste spread ca Dana 44 sunt aparent nu sunt compatibile.

Care ar fi părțile corespunzătoare pentru coroană și pinion?

3 sunt uzate sau patru dinți pe coroana si trei sau patru dinti pe pinion dupa ce unul dintre lagărele nu reușește, provocând ruperea carcasei.

Care ar fi părțile corespunzătoare pentru coroană și pinion?

Link spre comentariu

I recomand to fiind on your continent in Brazil the corespondent for aro is CL-244.May be you fiind closer and is more cheap to buy.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare