RaduCampina Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa ma tine in loc galeria de evacuare nu vrea sa se desfaca, dar o rezolv eu maine dupa ce desfac trimit poze multumiri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa am sa descriu ceea ce am facut ca sa fie de ajutor unuia ca mine :) - am dat jos cureaua de pe roata din poza asta: nu stiu cum se numeste dar banui ca tine de directie ca sa o dau jos am slabit putin surubul din spatele ei binenteles cu o cheie prin gaurile cele mari - am dat jos cureaua de la alternator - asta e ca la dacie stie toata lumea - am dat jos elicea cu cheile de 10 - am dat jos fulia cu cheie de 8 ca sa o dau jos am ciocanit-o putin cu un ciocan de lemn - am dat jos galeria de evacuare cele 4 suruburi de sus si cele 2 de jos - am dat capacul de la distributie jos - am dat jos cureaua de distributie doar slabind intinzatorul - am desfacut cele 10 suruburi ale chiuloasei in ordinea inversa de strangere si am ridicat chiuloasa dupa cum se vede am vrut sa va arat cum sunt supapele si cilindri astept in continuare sfaturi si indicatii va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Salut, Ceea ce se vede in prima poza este pompa de servodirectie. Daca tot esti la capitolul asta recomand schimbarea curelei de distributie, a intinzatorului si, eventual a pompei de apa (daca este cazul - depinde de uzura). Cum a spus si chivu gabriel, schimba simeringuri supape (vazi manualul pt instructiuni) si verifica scaune supape. Stiu sigur ca la Unix exista un kit cu toate "caucioacele" astea + garnitura chiulasa + garnitura pompa apa si alte maruntisuri. Fa un calcul si vazi ca poate iesi mai ieftin. E recomandat, oricum sa schimbi cam tot ce e din cauciuc si se poate schimba. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Buna ziua.Domnule Radu mie mila de miinile dumneavoastra gindinduma ce munca le asteapta pentru a curatii toata calamina si mizeria care se vede in pozele postate.Dar cred ca dragostea pentru utilaj va va face sa treceti peste asta.Eu mai departe as incepe cu curatenia chiulasei si a tuturor accesoriilor demontate.Dupa aceea se trece la verificarea planeitatii chiulasei.Se face usor cu o rigla metalica trecuta pe suprafata perfect curata a chiulasei(suprafata care vine in contact cu garnitura) si se vede daca exista fanta de lumina intre rigla si chiulasa.Daca exista atunci trebuie rectificata chiulasa dar atentie ca permite rectificari minore.Eu de multe ori in lipsa de alte optiuni am facut o rectificare home made a chiulasei care consta in plimbarea unei pietre de polizor de marime apreciabila(diametrul pietrei putin mai mare decit latimea chiulasei),si granulatie fina, inainte si inapoi pe chiulasa pina cind piatra face contact cu toata suprafata de catre garnitura a chiulasei.Daca nu la Ploiesti la nord unde este servisul fostei Cooperatii (nu stiu cum se numeste acum) rectificau chiulase nu stiu daca o mai fac acum dar puteti intreba.Dupa aceea se verifica starea de etanseitate a supapelor cum v–am mai explicat.In cazul in care nu sint in regula trebuiesc rectificate atit supapele cit si scaunele de supapa.Daca este nevoie de rectificarea supapelor atunci sa face si schimbarea semeringurilor de supapa.Daca nu se rectifica supapele atunci se face doar schimbul de semeringuri.E bine sa schimbati si kit–ul de distributie(curea,intinzator)si semeringul de la axa cu came pentru a evita ulterioare pierderi de ulei, ulei care ar ajunge direct pe cureaua de distributie si ar duce la degradarea ei.Deocamdata atit ca trebuie sa plec la munca.Diseara mai continui.Spor la treaba. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa sunt pus pe treaba deci: am garnitura de chiuloasa din aia de metal cu silicon pe care am mostenit-o de la vechiul proprietar mai am si multe alte garnituri pe care am sa le pozez am cumparat si cureaua de distributie si intinzatorul sunt noi asta e tot ce am acuma in primul rand vreau sa stiu urmatoarele: - cum exact se curata suprafata de la chiuloasa si de la blocul motor cu ce mai exact, ce stiti voi ca sa iasa bine , binenteles cu manopera multa care am sa o prestez eu si cu economie de materiale - cum se curata supapele si cilindri poate, ati vazut ce e acolo, daca trebuie spuneti-mi cum e mai bine pompa de apa nu stiu daca umblu la ea, trebuie? e f scumpa multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa La pompa de apa e bine sa arunci un ochi sa vezi cum arata elicea. Am auzit de cazuri in care era ruginita toata... aproape ca nu mai avea elice... Desfaci cu atentie cele cateva suruburi si incerci cand o dezlipesti de pe blocul motor sa nu strici garnitura. Acum, chiar daca se rupe garnitura (cum a fost cazul meu) o poti refolosi daca nu e rupta tare si ai la indemana niste silicon negru de etansare (atentie - nu strat prea gros). Problema e ca nu prea se gaseste de cumparat separat garnitura aia, ca altfel e floare la ureche desfacerea pompei de apa (fata de ce ai facut tu aici) si nici nu ar costa prea mult. Alt lucru important este sa montezi bine pompa de apa la loc pentru ca de ea se prinde intinzatorul de la cureaua de distributie si daca ai abateri de planeitate e posibil (destul de mici sansele, dar exista) ca, cureaua sa aiba tendinta sa iasa de pe rotile dintate. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa bun, o sa ma uit si la pompa de apa mai incolo intai vreau sa curat suprafetele pentru garnitura de chiuloasa cu ce fac asta? cu o carpa? cu ceva lemnos? am inteles ca fara fier, ok cu mai ce? apoi cu ce curat supapele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Asa cum a spus Gabriel mai sus as verifica mai intai daca supapele inchid bine si abia dupa aceea sa trec la rectificarea lor. Insa el a spus sa intorc chiuloasa invers. E, asta e naspa ca nu am dat carburatorul jos. Vrea de la voi explicatii cum sa dau carbuatorul jos daca se poate, pentru ca dupa aia dau si delcoul si ma pot ocupa numai bine de chiuloasa Oricum o sa incerc sa fac asta zilele urmatoare insa parca cu indicatii este mult mai bine Va mutumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Buna seara. Ca sa va pot da un sfat de cum trebuie sa procedati ca sa dati carburatorul jos ar fi bine sa faceti niste poze cu carburatorul pentru ca dintr–o poza care ati postat–o mai inainte mi se pare ca nu aveti acelasi carburator ca si mine(Aisin).Nu–mi place sa dau sfaturi cind nu sint sigur de ceva desi lucrez ca mecanic din 1989.Cit despre curatit eu de cite ori a trebuit sa curat o chiulasa am facut–o cu un raz din acela care are trei muchii destul de bine ascutite pentru ca la ce am vazut eu din poze veti avea de furca nu gluma.Chiar daca obiectul cu care curatati este de fier daca o faceti cu grija nu se intimpla nimic.Cit despre produse de curatat nu stiu ce sa va spun ca nu prea sint la curent cu ce se poate gasi ieftin si bun.Eu aici folosesc spray de curatat frine pentru curatirea finala dar da vreti ceva la indemina se poate folosi benzina sau diluant dar asta nu elimina razul in prima faza. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Am aruncat inca odata o privire la poza respectiva si cred ca cel mai simplu ar fi sa demontati galeria da admisie de pe chiulasa si sa nu gidilati prea mult carburatorul mai ales daca este un Aisin pentru ca sint foarte pretentioase si daca nu puneti totul la loc asa cum trebuie s–ar putea sa aveti nevoie sa cumparati o rafinarie dupa aceea. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Asteptam poze cu evolutia lucrarii si va doresc spor la treaba in continuare. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Gabi am inteles ca suprafata de contact cu ganitura trebuie sa fie perfecta acolo voi fi atent sa o fac neteda, insa supapele si suportul lor (calota aceea din poze) precum si capetele pistoanelor nu e bine sa pun o perie de sarma la flex? as ridica pe rand cate un piston , tin minte turele ca sa dau inapoi, si astfel fac bec tot. ce zici? nu am sa ating suprafata de contact pentru garnitura doar daca trec peste supape usor cu peria nu cred ca se supara, ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Cam riscant , depinde de cat de usor esti la mana . La garniturile metaloplastice mai ai ceva sanse , dar la cele metalice stratificate e riscant - o mica degradare a suprafetelor implicate direct in etansare poate fi sfarsitul etansarii . Si cum suprafetele sunt chiar in imediata apropiere cu zonele unde trebuie curatat ... e cam riscant . Nu intodeuna calea cea mai usoara e si mai buna . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa bine Cos am sa fac numai interiorull poate si marginile manual pana la suprafata de etansare intre timp am continuat am dat jos pompa asa arata si am gasit de la fostul prorpietar si garnitura pentru ea nu are joc pot altfel sa o verific? continui cu delcoul si admisie si carburator vreau sa dau jos chiulasa de tot deseara mai pun poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa si mai vroiam sa spun ceva ganitura de chiuasa arata foarte bine (cea veche) de ce aveam aer in vasul de expansiune? am sa fac poze si la garnitura veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Pompa arata ok. Daca de invartit se invarte bine, atunci e ok. Aer in vasul de expansiune e ok sa fie. E rau daca bolboroseste. Daca nu e garnitura cauza, atunci altceva nu poate fi decat fisura in blocul motor! :hl Sper sa nu fie cazul! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Buna seara.Asa cum a spus si domnul Cos cu peria de sirma pusa in flex este foarte riscant indiferent cit de fin sinteti la mina pentru ca in chestiune de milisecunde peria de sirma care este de otel musca efectiv din materialul chiulasei care este un aliaj de aluminiu si poate provoca stricaciuni ireparebile.Asa ca din pacate tot " lucrul manual " ramine de baza. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Incercati prima data sa scoteti chiulasa de pe masina pentru ca asa veti lucra mai comod si dupa aceea centrativa pe curatenie.Pentru asta asa cum v-am mai spus incercati sa desfaceti galeria de admisie de pe chiulasa si sa ramina pe masina daca e posibil.Spun asta pentru ca daca vreti sa dati jos cu totul , prapaditul de carburator are o gramada de furtune,cabluri si alte minuni agatate de el si va complicati.Asa cum am mai spus in alt post eu l-am desfacut pe al meu si l-am curatat facind pe grozavul dupa ce citisem aici pe forum ca sint pretentioase si complicate.Spre norocul meu operatia mia reusit destul de bine si continua sa functioneze bine si cu un consum decent dar probleme mia facut in sensul ca mi sa rupt o mini bucsa de plastic care tinea o pirghie de la comanda acceleratiei pe al doilea corp si a trebuit sa cirpesc cu ceva sirma ca continue in locul ei de bastina si sa nu cada. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Aparte carburatorul cind desfaceti suruburile care pare ca il tin pe galerie,are prostul obicei sa se desfaca in trei bucati si daca nu sinteti atent si incercati sa il ridicati de pe galerie asa cum am facut eu o sa aveti surpriza (cum am avut eu )sa vedeti ca vreuna din cele 2 sau 3 garnituri sa rupt si eu nu am reusit sa gasesc nici la concesionar set de garnituri si jigloare pentru carburator.Tot ce am spus eete valabil la carburatorul Aisin.In orice caz sint in continuare nerabdator sa vad cum evoluati cu lucrarea pentru ca este foarte mare curaj sa va apucati de o asa lucrare daca nu ati msi facut asa ceva niciodata.Spor la treaba si astept poze cu garnitura veche,carburatorul si tot ce aveti piese noi sa vedem cu ce sfaturi mai pot ajuta.Bafta. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa e adevarat nu sunt de meserie dar am avut atatea masini vechi (Dacia, Aro, Audi) am schimbat atatea radiatoare, etrieri, saboti, rulmenti, pompe de frana, chiar si un carburator, etc etc incat nu mi-e frica de o Vitara zic eu intrebarile le pun intr-adevar ca un necunoscator ca sa citeasca si sa invete si altii dupa acest topic in viitor dar sa stiti ca motoare nu am mai desfacut :) de aceea am nevoie deajutorul vostru, mai demult acum multi ani am dat jos o cutie de viteze, cam atat de carburator nu ma ating aici , am inceput sa dau jos admisia , merge greu ma pune pe ganduri garnitura asta de chiulasa care pare ok ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa m-am apucat de desfacut motorul pentru ca atunci cand opream motorul incepea bolboroseala in vasul de expansiune sper sa nu fie motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Din pacate etansarile garniturii sunt compromise . Oricum , refolosirea e cel putin riscanta , indiferent ce matocarii ai putea face ( montare cu vaselina , montare cu mastic de etansare , montare cu garnitura pensulata cu silicon si lasata sa se matureze siliconul etc ... ) nu merita efortul , cu siguranta muncesti dublu . Teoretic e posibil , practica insa e mai cruda . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa da am garnitura noua nici nu ma gandeam sa o pun tot pe asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Daca cercetezi cu atentie e posibil sa descoperi pe garnitura indicii despre defectiune. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivu gabriel Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: inlocuire garnitura de chiulasa Va salut din nou.Am invirtit pozele cu garnitura de chiulasa pe toate partile dar degeaba ca nu am reusit sa vad si partea cealalta :grin: si asta din cauza ca se pare ca in poze apare doar o fata a garniturii.Ar fi bine daca ati face o poza si cu cealalta fata pentru ca de multe ori ce nu poti vedea pe o parte se vede pe cealalta.In orice caz din ceea ce am vazut inclin sa cred ca aveti o problema cu cilindrul numarul 2 deoarece culoarea inelului metalic al garniturii de chiulasa este mai galbena in zona cilindrului 2 si mai ales in zona dintre cilindrul 2 si cilindrul 3 in poza culoarea se vede diferita.Si mai este o zona pe acest inel care pare putin oxidata asta daca nu este vreun efect nedorit poza sau pur si simplu garnitura este mai murdara acolo.Totusi ca sa scapati de orice indoiala va sfatuiesc sa scoateti chiulasa de pe masina, sa o curatati cit puteti de bine, sa verificati vizual dupa curatare daca nu sint ceva fisuri pe toata suprafata dinspre garnitura si daca nu exista fisuri trebuie verificata planeitatea chiulasei.Daca chiulasa nu este in cotele de planeitate si depaseste o rectificare usoara atunci aveti o mare problema pentru ca va trebui sa cautati o alta chiulasa.La fel se intimpla si daca aveti fisuri in chiulasa.Verificati dupa o curatire prealabila planeitatea blocului motor in zona superioara unde se aseaza garnitura de chiulasa si daca este nevoie se poate rectifica plan aceasta suprafata(sursa manualul de reparatie).Mare atentie la verificarea pentru descoperirea fisurilor pentru ca daca este ceva foarte fin poate trece neobservat si face figuri doar cind este cald motorul din cauza dilatarii.Oricum aveti ceva de furca cu agregatul si sper sa nu fiti nevoit sa schimbati chiulasa asa ca verificati totul cu mare atentie si cu lupa daca este nevoie.Spor la treaba si un sfirsit de saptamina placut. NU AI DRUM... INVENTEAZA-L. DRUMUL ESTI TU! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate