marius24 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 buna seara. am si eu o mica problema cu masina mea un jeep grand cherokee 2,5 td 1998, am spart cutia de transfer.Am gasit cutie de transfer de jeep cherokee 2,5 td dar NU stiu exact daca merge va multumesc pentru intelegere o seara buna tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ Motorizarea 2.5td cred ca are numai un singur tip de cutie de transfer,dar nu pot fi sigur. Mai mult ca sigur ai NP231,din cate stiu eu NP242 este pt benzinare. Editat Ianuarie 16, 2013 de hdragos Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius24 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ eu akm am daia 4x4 permant. dar vreau sa o schimb vreau SA CUMPAR alta cutie de transfer decuplabila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ daca ai cu 2WD,4X4 PART,4X4 FULL,N,LOW atunci 100% e NP242. dece nu ai zis asa dela inceput Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius24 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ cutia care o am eu akm e cu 3 functi 4 X4mare N si 4x4 mic ADIK 4X4 permanent. ai cutie dasta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ 2.5TD a avut ambele variante. 4x4 permanent, si mai rar varianta cu 2x4. Din ce stiu, poti pune linistit NP231 in locul NP242. Eu am cautat 3 luni si ceva un ZJ varianta 2x4 si nu gaseam decat 4x4 permanent. Deja ma interesam cum sa-i schimb cutia de transfer daca luam una cu 4x4 permanent, si se poate fara probleme. Editat Ianuarie 16, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ daca ai cu 2WD,4X4 PART,4X4 FULL,N,LOW atunci 100% e NP242. dece nu ai zis asa dela inceput Cea cu 2x4 nu e 231? Editare: Am lamurit-o A mea are 2x4H, 4x4PH, N si 4x4 PLo. Adica 4 pozitii. Asta e 231. NP242 are 2x4H, N, 4x4FH, 4x4PH si 4x4PLo. a mai fost NP249 care avea 4x4FH, N si 4x4PLo Unde: H=High Lo=Low F=full time P=Part time N=Neutral Asta inseamna ca aveai 249. Din ce stiu se poate pune fara probleme 231. Editat Ianuarie 16, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius24 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ CUTIA MIEA PE MASINA AKM E CU 3 FUNCTI nde: H=High N=Neutral Lo=Low ASA E CUTIA MEA AKM P MASINA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ mai c lbaj avt....iti sta mintea-n loc plm...e chiar asa greu sa scrii in limba romana? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ CUTIA MIEA PE MASINA AKM E CU 3 FUNCTI nde: H=High N=Neutral Lo=Low ASA E CUTIA MEA AKM P MASINA Inseamna ca e NP249 Din ce ma interesasem eu acum 3 ani, se poate pune in locul ei varianta 231 cu 2H, 4PH, N si 4PL Si acum doua rugaminti. Te rog nu mai scrie cu majuscule si nu mai folosi prescurtari tip chat (k in loc de ca) Aaa. Si incepe propozitia cu litera mare. Multumesc "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius24 Postat Ianuarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ Pai am spus ca e cutie cu 3 functi h n l asa e la mn la cutie e cutie 4x4 permanent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ Pai am spus ca e cutie cu 3 functi h n l asa e la mn la cutie e cutie 4x4 permanent Daca nu folosesti pe viitor corect limba romana iti vor fi sterse posturile. Data trecuta te-am rugat, acum ai avertisment Editat Ianuarie 16, 2013 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Problema cutie transfer Grand Cherokee ZJ Eu recomand calduros sa schimbi cutia de transfer cu un NP231. E mai solid si prefer sa am 4x4 nepermanent. Verifica numarul de caneluri a axului de intrare a cutiei tale de transfer. NP231 are in general 21 sau 23 de caneluri, dar cred ca pe 2.5 TD a venit in varianta de 23 de caneluri. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate