2pac Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 sper sa nu deranjez. de prin 2007-2008 tot am senzatia ca se apropie o mare catastrofa "RAZBOI MONDIAL" piata e saturata de comercianti si produse, inflatia e in floare,............ ceva nu e in regula. credit pentru masini noi si SH, credit pentru case, nevoi personale, credit sau leasing sau diverse forme. piata bubuie revin cu inflatia, creste pe zi ce trece fara sa fie calculata de noi. taxe de timbru, tva, taxe de drum, impozit pe profit, impozit pe venit, taxa de lux, taxa pe taxa informatia primita de noi este din ce in ce mai multa si fara logica, este haotica. se creeaza un haos total... o diversiune diversiune diversiune ce asteptam???? ma opresc, mitea este mult prea creativa si............. HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasu-bff Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Urmatorul razboi mondial......... Cand? De unde? Si cat timp? lasa nu iti mai face probleme vad ca ai patrol te poti ascunde\feri, si oricum suntem obisnuiti avem in sange autoapararea (otravim fantanile si ne ascundem in munti) sau ii pandim pana ii prindem la stramtoare si aruncam cu pietre :))) bine acuma probabil e o perioada mai grea pentru tine deasta te gandesti asa, dupa mine partea reala sta in felu urmator -taxe si impozite pentru oameni cinstiti sau fraeri (e greu sa fii cinstit sau fraer in romania) -evaziunea e in floare, lumea face tranzactii de milioane facturile se vand din lanu de porumb -contrabanta duduie de pe culmile moldovei -hotii se intorc doldora ce sa mai zic e greu sa mori de foame in ziua de azi daca ai si putin curaj si nu ti-e frica de cativa ani de puscarie risti sa devii milionar peste noapte :)) asta e doar parerea mea ... Slow as possible, Fast as necessary Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Urmatorul razboi mondial......... Cand? De unde? Si cat timp? @2pac In tot enuntul tau repeti obsesiv cuvintele: credit si taxe! Nu se va intampla nimic ...n-ai vazut ca sfarsitul lumii s-a amanat? Ii asteapta intai pastia sa termine proiectul cu timbrul de mediu ... :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Re: Urmatorul razboi mondial......... Cand? De unde? Si cat timp? Daaaa..... si dupa ce termina proiectul, incepe razboiul, ii punem pe guvernanti in linia intai si nu mai asteptam sa vina dusmanul sa-i impuste, ii ciuruim noi...luar-ar foc pe mate de lacomi. Prima data a fost greu (cu raposatu)...acum suntem experti. @2pac; termina bre cu prostiile astea. Vrei sa visez urat in noaptea asta? Editat Ianuarie 16, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Urmatorul razboi mondial......... Cand? De unde? Si cat timp? "Nu stiu cum v-a fi al-III-lea razboi mondial, dar stiu cum v-a fi al-IV-lea: cu bita". Nu mai retin exact cine a spus asta, dar e foarte probabil.Oricum, urmatoarea batalie care se v-a da v-a fi una economica.Parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: Urmatorul razboi mondial......... Cand? De unde? Si cat timp? Ce ai zice s ainceapa intre China si japonia??// Conceptie, cauze, si efecte.... Sau intre India si Pakistan...cauze, efecte? Africa...cateva dar nu iportante.... Europa ...zero sanse. porblema e cum te afecteaza pe tine ..[ cred ca prostia/hotia conducatoriilor a afectat mai mult cetateanul de rand decat razboiul din afga si evenimentul 2001 de la USA] sau pe ultimul om de pe strada ..in locatia Romania.... de aici poti sa dezbatii cate in luna si in stele de a nu mai avea..jucarii chinezestii si ecrane de tv pana la staoparea dezvoltarii automobileleor electrice din cauza blocarii exportului la lithiu. In rest papa si oleaca de ulei in masina se gaseste........cand o veni timpul descoperim bicilceta cu multe dureri de cap.....dar manacarea va fii baza..... O zi buna va doresc.:ang1 Editat Ianuarie 17, 2013 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Urmatorul razboi mondial......... Cand? De unde? Si cat timp? "Nu stiu cum v-a fi al-III-lea razboi mondial, dar stiu cum v-a fi al-IV-lea: cu bita". Nu mai retin exact cine a spus asta, dar e foarte probabil.Oricum, urmatoarea batalie care se v-a da v-a fi una economica.Parerea mea. I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. -- Albert Einstein Adevarul e ca americanii si-ar mai reveni financiar dupa un razbel. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Urmatorul razboi mondial......... Cand? De unde? Si cat timp? se incepe clasic cu spioni aaa adica pioni ca la sah.....si pleaca de la premisa ca eu vreau, tu vrei...etc etc :beat Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate