Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

calculator lada niva

gabarea

Postări Recomandate

cred ca maine o sa dau o comanda de un calculator pentru Lada mea frigorifica. Am gasit la fratii nostri de peste Prut la pretul de 300 de euro cu tot cu transport pana in patria noastra. Daca mai are nevoie cineva, poate ne face o reducere, daca nu, eu oricum dau comanda.

Doritorii sa lase mesaj

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: calculator lada niva

cred ca maine o sa dau o comanda de un calculator pentru Lada mea frigorifica. Am gasit la fratii nostri de peste Prut la pretul de 300 de euro cu tot cu transport pana in patria noastra. Daca mai are nevoie cineva, poate ne face o reducere, daca nu, eu oricum dau comanda.

Doritorii sa lase mesaj

eventual pune cateva detalii despre calculator eventual un cod ceva :) daca e pentru mono sau multi punct si pentru euro cat este :) 2,3,4 sau 5 :) pare a fi 3 :)

Link spre comentariu

Bre tu nu esti cel care te scaldasi mai acum cateva zile in mare?

Pana sa rezolvi problema ECU ...pune mana verifica motorul si vezi ce se intampla acolo ...ca parca spuneai ca e blocat ...Dupa ce rezolvi problema cu deblocatu ...deabia dupa aia ...te gandesti la ECU.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Asta voiam si eu sa intreb - motorul a fost blocat sau doar nu il invartea demarorul ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

codul 21214-1411020-20 este pentru multipunct, euro 4, este calculatorul de care am eu nevoie.

21214-1411020-10 este pentru singlepunct (daca e corect spus), este euro 3 si se potriveste la mine. un euro 3 se potriveste pe un euro 4, invers nu (cu asta m-a lamurit Niva)

motorul meu a fost deblocat. cum? habar nu am. nu am insistat ce problema avea, dar maine n-am sa uit sa insist.

Link spre comentariu

codul 21214-1411020-20 este pentru multipunct, euro 4, este calculatorul de care am eu nevoie.

21214-1411020-10 este pentru singlepunct (daca e corect spus), este euro 3 si se potriveste la mine. un euro 3 se potriveste pe un euro 4, invers nu (cu asta m-a lamurit Niva)

motorul meu a fost deblocat. cum? habar nu am. nu am insistat ce problema avea, dar maine n-am sa uit sa insist.

ok am inteles atentie mare ca pe euro 3 sunt si multipunct

eu am multipunct dar e euro 3 :) iar eu am 21214-1411020-10 :)

uite aici o idee de a muta calculatorul 20 cm mai sus fata de pozitia lui originala poate daca va fi cazul pe asta nou al tau care vrei sa il iei sa il pui mai sus :) eu tocmai in ideea asta am tras de el sat mai mult in sus ca si mie imi place mersul prin apa/noroi/zapada :)[ATTACH=CONFIG]164758[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164759[/ATTACH]

in stanga e imaginea cu locatia de fabrica iar in dreapta e noua locatie...observi acolo acea ranforsare eu m-am folosit de ea ca suport pentru calculator deci undeva la 20-25 de centimetri mai sus...acum daca vrei sa faci ceva mai mult se poate pune si pe plafon :) am vazut la cineva cu o niva de UK cu volan pe dreapta iar la altii am vazut calculatorul pus in torpedou :) daca il pui acolo unde il vezi in poze nu te deranjeaza si nici nu se vede urat plus ca nu mai dai cu piciorul in el la fiecare urcare si coborare din masina :)

Imagine072.thumb.jpg.80614497328083eb574caff32c11aa4e.jpg

Imagine095.thumb.jpg.78369e80507378fd10418af47dc4f391.jpg

Editat de KAROLOKW
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare