Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Diferente benzina versus diesel y 60

suvi

Postări Recomandate

Numai voi ma puteti ajuta cu informatia:

Un prieten a adus din Anglia un y 60 LWB 4.2 l benzina el avand nevoie de motor sa-l bage in y 61. Restul mi-l da mie sa am piese de rezerva. Intrebarile sunt urmatoarele:

Ce potriveste si ce nu potriveste la y 60 LWB 2.8 diesel al meu.

Aici ma refer la punti,rapoarte diferential,cutie viteze,reductor,etc etc

Multumesc anticipat.

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Diferente benzina vs diesel y 60

Din ce am citit pe forum TB42 are in punti rapoarte de 3.9 in timp ce RD28T are 4.625. Banuiesc ca si cutia de viteze are alte prinderi ale carcasei fata de cel diesel. Nu am gasit niciunde vreo referinta ca se poate face transplant de la 2.8 la 4.2 fara schimb de cutie.

Aceste informatii sunt stranse din lecturile de pe forum si nu din experiente practice !!!

Link spre comentariu

Din ce am citit pe forum TB42 are in punti rapoarte de 3.9 in timp ce RD28T are 4.625. Banuiesc ca si cutia de viteze are alte prinderi ale carcasei fata de cel diesel. Nu am gasit niciunde vreo referinta ca se poate face transplant de la 2.8 la 4.2 fara schimb de cutie.

Aceste informatii sunt stranse din lecturile de pe forum si nu din experiente practice !!!

Daca schimba motorul, 100% il schimba impreuna cu cutia.

Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad -

Link spre comentariu

Numai voi ma puteti ajuta cu informatia:

Un prieten a adus din Anglia un y 60 LWB 4.2 l benzina el avand nevoie de motor sa-l bage in y 61. Restul mi-l da mie sa am piese de rezerva. Intrebarile sunt urmatoarele:

Ce potriveste si ce nu potriveste la y 60 LWB 2.8 diesel al meu.

Aici ma refer la punti,rapoarte diferential,cutie viteze,reductor,etc etc

Multumesc anticipat.

Daca monteaza motorul pe un Y61, eu zic ca o sa plece si cutia, instalatia electrica si contactul.

Daca e din Anglia, presupun ca e cu volan pe dreapta. Deci din start nu o sa poti folosi : coaja bordului, caseta de directie, bara de directie, bara panhard si ce mai e pe acolo.

Cardanele sunt diferite, mult mai tzapene, la grupuri doar coroana si pinionul difera, atat... blocantul e la fel. Franele nu mai stiu sigur daca sunt la fel ca la 2.8. MRL-ul ala de care aveai tu nevoie se potriveste sigur :grin:

Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad -

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare