Bogdan Soreata Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Warn defect Buna seara un prieten are un troliu Warn care este defect,defectiunea cred ca consta in angrenajul (vezi pozele) in rest tot functioneaza intrebare se poate suda piesa A de piesa B sau ce este de facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac01 Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Re: Warn defect Daca s-au stricat angrenajele respective eu zic ca nu este bine sa le sudezi. Mai bine cauta si cumpara acea piesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insane Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Re: Warn defect Fortele sunt multiplicate, deci sudura nu va rezista si va ceda periculos. Totusi nu sunt convins ca acel angrenaj trebuie sa fie fix...sigur e rupt sau e atasat si se invarte fara probleme? Un angrenaj warn (si nu numai) arata la modul asta : Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Re: Warn defect Este treapta 2 din reductor , se poate suda , cu atentie si respectarea unor conditii impuse , binenteles ca daca e facuta neprofesionist mai bine nu te apuci ... Initial era incastrat in ambutisare sau sudat prin presiune ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sean70 Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Re: Warn defect Daca trebuie sudat se sudeaza. Cel mai indicat e sa-l sudezi wig,e cea mai rezistenta sudura si se preteaza la asa ceva. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted January 18, 2013 Share Posted January 18, 2013 Re: Warn defect Salutam! nu ai ce sa sudezi acolo , asa e modelul , cred ca iti lipseste o piesa , sau a fost montat gresit (in oglinda),primul reductor angreneaza al doilea reductor (desigur vorbesc de reductorul planetar ) nu imi dau seama prea bine din ce poza ai pus dar te pot ajuta daca vi pe la mine . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a DY 1 Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Re: Warn defect Salutam! corectura , m-am uitat cum este la mine (am un troliu desfacut), piesa A este cuplata cu piesa B , aceasta fiind incastrata (cred ca prin ambutisare) , cred ca o poti suda , dar mai cere o parere . Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Soreata Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Re: Warn defect Buna ziua,operatie reusita pacientul...este viu:banana multumesc pt sfaturi din cauza la baterie functioneaza asa de greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Re: Warn defect L-ai probat si in sarcina? Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
calinvas Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 (edited) Re: Warn defect Din poze as spune ca nu este orice Warn ci vestitul 9.5 TI urmasul lui 9.5 XP HS care are o treapta de reductie dupa motor imediat si o viteza foarte mare la troliere . O frana uzata , parerea mea , ar putea duce la defectul care a aparut la tine deoarece piesa de aluminiu conecteaza motorul / treapta 1 in cazul de fata cu frana . Nu ma pricep insa la Warn , GTC ar putea sa clarifice mai bine situatia . Daca nu tine sudura am vazut o solutie tehnica interesanta cu o placa otelita prinsa in nituri care tine piesa "A" Sau ar mai merge facut un inel de centrare al piesei de aluminiu , T-MAX are asa ceva la unele modele http://img17.imageshack.us/img17/4216/inelcentraretmaxa.th.jpg http://img9.imageshack.us/img9/5207/inelcentraretmaxb.th.jpg Edited January 20, 2013 by calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Soreata Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Re: Warn defect foarte corect ,modelul este warn 9,5ti acum functioneaza dar f f incet pe liber fara sarcina ,poate sa mai fie ceva sau este din cauza bateriei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Re: Warn defect foarte corect ,modelul este warn 9,5ti [ATTACH=CONFIG]164935[/ATTACH] acum functioneaza dar f f incet pe liber fara sarcina ,poate sa mai fie ceva sau este din cauza bateriei Cu reductorul decuplat iese greu cablul daca tragi de el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insane Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Re: Warn defect Tare am impresia ca nu trebuia sudat reductorul ala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Soreata Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Re: Warn defect Cu reductorul decuplat iese greu cablul daca tragi de el? Destul de greu ,ca tragea fara sarcina greu cred ca a fost din cauza ca nu facea contact bine la baterie ca acum il trage minunat dar in sarcina nu se descurca ,frana nu functioneaza scapa ...http://www.youtube.com/watch?v=O5pTjgyitGY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Re: Warn defect Bogdane, eu cred ca ai nevoie de o revizie serioasa la troliul ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau Gigel Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Re: Warn defect Si eu cred la fel. Am unul la fel si merge mult mai bine. Membru club GTC Motosport: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts