popescu_emil2003 Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 M-am gandit sa-l restaurez. Il am de vreo 3 ani dar nu am avut timp de el. dar acum i-a venit randul. E fabricatie 1974, provenienta armata, stare aproape 100 % originala, absolut totul functional, 14 000 km. Problema e ca a stat vreo 10 ani in ploaie si zapada si e cam ruginita si e destul de munca la caroserie dar se face. Daca stiti un atelier de sablat serios undeva in Slatina, Craiova, daca nu Bucuresti, vreau si eu o idee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALBERTO Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: Restaurare ARO M461 arata foarte bine masina :> off,nu e de vanzare?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Restaurare ARO M461 Salut, Ai ceva de munca la ea dar din ce vad din poze masina merita investitia. Spor la restaurare. Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 (editat) Re: Restaurare ARO M461 mi-e cunoscuta masina,ai luat.o cumva de l,a o unitate militara din craiova/pitesti? mai o caroserie de M,ce este cu ea? Editat Februarie 2, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate