the1eyejack Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Va salut dragi forumisti, Cum era si normal sa nu stau si eu linistit... ma uit pe factura de la mitsu si vad ca in cutia de viteze automata au bagat cei de la reprezentanta ulei semi sintetic atf dextron 3 in loc de full sintetic atf sp3! Intrebarea este are ceva daca merg asa cu el? Masina merge perfect, schimba bine fara suturi sau altele. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: ulei cutie automata l200 Daca are aceleasi caracteristici recomandate pentru masina ta nu are nimic, ma gandesc ca nu puneau la reprezentanta ceva ce nu e potrivit, sigur au pus ulei recomandat de Mitsubishi. Sper... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the1eyejack Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: ulei cutie automata l200 Daca are aceleasi caracteristici recomandate pentru masina ta nu are nimic, ma gandesc ca nu puneau la reprezentanta ceva ce nu e potrivit, sigur au pus ulei recomandat de Mitsubishi. Sper... Nu prea...recomandat era full sintetic si ei au pus semi sintetic. Am vazut la specificatii ca nu e mare diferenta intre atf dextron3 si atf sp3. Un prieten mi-a spus sa il schimb mai repede adica pe la 20-30.000 de km si nu am sa am probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: ulei cutie automata l200 Conteaza foarte mult si anul de fabricatie al masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the1eyejack Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: ulei cutie automata l200 Conteaza foarte mult si anul de fabricatie al masini. 2007 cutia este noua ca am avut probleme cu ea, a fost schimbata pe garantie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate