bogdan4x4 Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Cu o statie portabila faci treaba? Da. Daca e in 27 de MHz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 Sa traiesti Bogdane......sper sa te recuperezi pana la Baia Mare :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 THX MAN.......ma lipesc repede n-ai grija.Nu ratez eu ocazia sa ma zdruncin pe coclaurile lui Max.......mai ales ca mi-a promis o ciorba de fasole si o palinca de sa imi treaca pana si amintirea operatiei :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 Bogdane....esti invitatul meu la palinca.....fac focu...si dupa aia...slana fripta si palinca....sa vezi ce mergeeeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 Sa nu te astepti sa refuz invitatia.....ca iei tzeapa :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 Stiam eu ca am pe cine ma baza....vezi ca vecin de cort o sa fie Manole....asa ca.... :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 WOW.......viitorul suna bine.......ca sa plagiez si eu o reclama cunoscuta :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 18, 2007 Autor Partajează Postat August 18, 2007 vezi da-i tare la recuperare ca acu e octombrie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat August 18, 2007 Partajează Postat August 18, 2007 La asta muncesc....... Hai ca am deturnat definitiv topicul oamenilor :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator night.rider Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Detector de radar Nu stiu de ce, dar orice vrei sa faci pe forumul asta trebuie sa postezi ceva inainte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Detector de radar Nu stiu de ce, dar orice vrei sa faci pe forumul asta trebuie sa postezi ceva inainte. Ai dreptate.....si primul tau post trebuia sa fie la topicul de Prezentarea membrilor nu aici.......si ar fi bine sa citesti si Regulamentul acestui forum ca sa fii in deplina cunostinta de cauza...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate