Bogdan Soreata Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Buna ziua,la discovery nu functioneaza de loc ventilatia pt caldura ,sigurantele sunt ok ce este de facut:hl Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Re: Ventilator Discovery Buna ziua,la discovery nu functioneaza de loc ventilatia pt caldura ,sigurantele sunt ok ce este de facut:hl N-ar strica sa ne spui despre ce model si an de fabricatie vorbim, cauzele pot fi multiple :wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acelasi Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Re: Ventilator Discovery Buna ziua,la discovery nu functioneaza de loc ventilatia pt caldura ,sigurantele sunt ok ce este de facut:hl La disco'ul meu 200tdi din 1990 am avut aceeasi problema. Cauza : motorasul de pe aeroterma ars. Rezolvare : alta aeroterma luata de pe ebay "nu am gasit la dezmembrari si mi-a convenit pretul de acolo" Pretul unui motoras nou este foarte mare ... http://www.ebay.co.uk/itm/Land-Rover-Discovery-200-Tdi-Range-Rover-Classic-Heater-Blower-Motor-Kit-/270828687496?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f0ea5d088 ... daca al tau e 300tdi scapi ceva mai ieftin. " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Soreata Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Re: Ventilator Discovery La disco'ul meu 200tdi din 1990 am avut aceeasi problema. Seamana cu al tau cel din avatar decat ca are 4usi si motorul de 3,9 benzina cutie manuala masina nu este a mea nu stiu nimic despre ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts