Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema Kyron la sistemul de cuplare 4x4


Adrian M
 Share

Recommended Posts

Buna ziua,

Sunt nou pe acest forum si as ruga daca ma poate ajuta cineva cu o idee.Am un Kyron din 2006, 2.0 l, cutie automata. Astazi am pornit cu masina la drum si pe fata stanga se auzea un zgomot ca de rulment uzat sau de o roata dintata uzata. Am fost la un service , seful de acolo a facut o tura cu masina ,dupa care a cuplat 4x4.Zgomotul a disparut. Cand decuplez 4x4 zgomotul reapare si este foarte puternic. Din pacate nu avea elevatorul liber si mi-a zis sa revin maine. Poate spune un bun meserias care ar putea fi problema la masina mea? Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Re: Problema Kyron la sistemul de cuplare 4x4

 

probabil nu decupleaza suficient capatul planetarei (din fuzeta) .

ce auzi cred ca sunt canelurile care se distrug.

 

daca in 4x4 nu se aude, mergi cuplat 4x4 dar nu lua curbe in forta pe asfalt si nici nu vira rotile prea mult daca nu vrei sa rupi mai multe.

oricum probabil ca e distrus cuplajul deja.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 3 months later...

Re: Problema Kyron la sistemul de cuplare 4x4

 

La ce service daca nu e cu suparare?

 

Da desigur, nu e nicio suparare, la un service din Tarnaveni, Mures.Tot ei au comandat si cuplajul care a fost in jur de 2200 de lei.Dupa ce l-am schimbat problema s-a rezolvat.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Re: Problema Kyron la sistemul de cuplare 4x4

 

Bună seara colegi . Am sti eu o problema la un Kyron model 2006 cutie automată motor de 2.0 diesel... cand cuplez 4x4 se aprinde martorul verde in bord dar nu cuplează 4x4 , asta am constatat pe un drum forestier ,la accelerație brusca ,spatele derapeaza. Intenționez ca saptamana viitoare sa duc masina la un servis , dar as ruga dacă mă puteți ajuta cu câteva sfaturi ...

Link to comment
Share on other sites

Re: Problema Kyron la sistemul de cuplare 4x4

 

Poti vedea singur, poti repara singur.

Eu nu sunt vreun cunoscator in Kyron, dar daca vrei sa te ocupi singur de masina ta intra pe clubul ssangyong din uk, gasesti acolo absolut tot ce vrei despre masinile astea.

Nu stiu daca e ok sa dau link, sper sa nu se interpreteze ca reclama: https://www.ssangyongclub.co.uk/forum/index.php

Iti faci cont si ai acces inclusiv la manualele de service.

 

Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Re: Problema Kyron la sistemul de cuplare 4x4

 

Salut colegi ! Revin la problema 4x4 ! Am fost la un servis , si au spus că 4x4 de la masina este in regula , astăzi cum a venit zăpada, cum m-am trezit am si fugit afara sa testez 4x4 . problema este ca dupa ce cuplez 4x4 într-adevăr este o schimbare de aderența pe zăpadă, deci 4x4 lucrează în schimb se aud niște zgomote ... nu stiu cum sa explic aceste zgomote dar voi incerca . La prima cuplare de 4x4 , când am plecat de pe loc spatele a patinat putin si sa auzi o lovitură in rotiile din fata , o lovitură infundata, nu foarte tare dar suficient sa o auzi din masina si cu muzica pornită, atunci am si simțit cum sa cuplat 4x4 ... pe drum in mers din cand in cand se aud niște zgomote la roțiile din fata , ceva gen ABS pe frâna, parca ar freca niște zimti si patineaza acei zimti... cu siguranta saptamana aceasta cand timpul imi va permite voi cauta un alt servis , poate au un mecanic care sa se priceapă bine la 4x4 ...pana atunci orice sfat este bine venit , multumesc anticipat !

Edited by Catalinbci
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Salutare am o problema la un ssangyong rezton 2006 cutie manuala de cateva zile mi sa aprins check 4vw si nu ma lasa sa cuplez 4x4 precizez din senin!! Nu stiu ce sa fac sunt din baia mare si nu gasesc un service care vrea sa se bage sa il faca !!!
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use