woox Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Salutare, Sunt nou pe acest forum, și în lumea land rover Smile, am văzut un freelander 2 2008 SH dar este in Timișoara, eu sunt din bucuresti, am sunat la reprezentanta ca sa fac acolo o verificare a mașinii, însa nu au service decat in Oradea și este foarte departe. Unde pot găsii service bun în Timișoara ca sa pun mașina la un tester/ sa se uite la ea daca are ceva... etc. Va mulțumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 Oradea, Szeged, Bucuresti,etc.In Timisoara nu gasesti tester specific LR, doar generale pe la diverse service-uri. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woox Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 Oradea, Szeged, Bucuresti,etc.In Timisoara nu gasesti tester specific LR, doar generale pe la diverse service-uri. Si in Timisoara unde pot gasi service general sa se uite la ea? ma poti ajuta te rog. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 Adu masina in Bucuresti si o testeaza mecanic Yonutz,iar electronic eu personal,tot la Yonutz in garaj. Tester profesional pentru orice marca auto!Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 ca sugestie in timisoara poti incerca la carlos la service p strada matei millo,langa liceul electrotimis! pe electrician il cheama cozma si sin cate stiu toata lumea il lauda,personal nu am avut niciodata de-a face cu el ! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woox Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 ca sugestie in timisoara poti incerca la carlos la service p strada matei millo,langa liceul electrotimis! pe electrician il cheama cozma si sin cate stiu toata lumea il lauda,personal nu am avut niciodata de-a face cu el ! Multumesc, o sa incerc la acest service Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woox Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 (editat) Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 Adu masina in Bucuresti si o testeaza mecanic Yonutz,iar electronic eu personal,tot la Yonutz in garaj. Vreau sa o testez inainte sa o cumpar. Editat Ianuarie 22, 2013 de DKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 (editat) Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 p maine daca doresti pot face rost de un numar de contact ca sa poti discuta in prealabil!sau pot intreba la szeged de un nr de contact la LR dar banuiesc ca va fi mai greu sa te intelegi cu vecinii unguri decat cu cineva din romania! Editat Ianuarie 22, 2013 de khumall traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woox Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Tester/ diagnoza Timisoara pentru un Freelander 2 2008 p maine daca doresti pot face rost de un numar de contact ca sa poti discuta in prealabil! Da, te rog mult, eu voi fi in timisoara joi dimineata. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate