mlucaciu Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Salutare tuturor, M-am bagat in diferentiale sa schimb rapoartele (4.57) si am dat de beleli. La puntea din fata, ma asteptam sa gasesc probleme dar surpriza a fost sa gasesc si pe spate... Pe scurt, as fi foarte multumit daca are cineva vreo galeata magica (ascunsa prin garaj) cu: - grup diferential fata complet (axul e ros, deci s-a lovit si in sateliti si in corpul care tine axul) - la grupul din spate, macar de as gasi axul si 2 (sau toti cei 4) sateliti - daca tot verific diferentialele ar fi bine sa gasesc, si semeringul de la flansa, AE242OF, 2 bucati Amu, daca ma fericiti cu piesele astea, voi putea continua in aventura Samuraiului meu de schimbare de suspensie foi->elicoidale (voi reveni cu poze de indata ce Dan Bucuras isi face timp si de mine :h5) Atasez poze cu ce am gasit: - axu din diferentialul fata, cu ciumbuslucul rupt (care tinea fix axu) - axu din dif spate, ros si el; doi sateliti sau mancat si ei intre ei, dar as prefera sa-i iau pe toti patru ca nu-mi par originali - grupu din diferentialul din fata, montat la loc Carnagiu, ce sa zic ! Multam fain !!! Mihai Editat Ianuarie 23, 2013 de mlucaciu "I always wanted to be somebody, but I should have been more specific." (Lily Tomlin) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Piese diferential Spor la treaba! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Piese diferential simering pinion gasesti la unix, costa in jur de 15 ron, are codul 09283-40027 (cod unix:696805) cauta-l pe cipak, el are un grup spate complet si pe care-l poti monta in diferentialul fata. va intelege-ti voi... la diferentialul spate: 27351-83000 = ax pinion satelit 1 (lung) 27355-83000 = ax pinion satelit 2 (scurt) 27331-83000 = pinion satelit 09164-15006 = saibe sferice (din spatele satelitilor) vezi in ce stare este bucsa deformabila ca s-ar putea sa ai nevoie si de aia. are codul 27315-60A01 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Piese diferential Am primit piesele cerute si sunt ok...multumim pt. ajutor:cl:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate