radu.mugur Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Avand primul troliu pe masina, am cateva intrebari legate de cum trebuie ingrijit. Am citit si inteles despre cum trebuie sa fie infasurat cablul, tensiune, etc. Insa dupa zapezile ce tocmai au trecut, neavand husa, vad ca este putina rugina pe cablu si pe suportul de troliu. Pe net am vazut ca rugina pe cablu nu este asa intalnita si ca se mai practica ungerea cu wd40 din cand in cand. Aveti probleme asemanatoare? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Re: Ingrijire troliu Vezi paginile 83, 87 si 97 din documentul de mai jos : http://www.wuerth.ro/pdf/catalog/chimice.pdf REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
radu.mugur Posted January 24, 2013 Author Share Posted January 24, 2013 Re: Ingrijire troliu Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts