Ignis Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Re: becuri H4 cu leduri smd pareri pro si contra Becul LED nu lumineaza la fel ca becul halogen, iar reflectorul este facut pentru halogen. Legea spune clar sa nu montezi alte surse de lumina fata de ce a gandit producatorul, deci e ilegal indiferent de argumente cu lumeni si alte gandiri fara testare reala. Am la o masina LED in loc de H7 si chiar daca arata f bine din masina, pentru ceilalti nu e prea placut, am mers in alta masina si m-am uitat la a mea si este orbitor farul din anumite unghiuri unde la halogen nu e acelasi efect. Voi renunta la ele din acest considerent. 1 :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: becuri H4 cu leduri smd pareri pro si contra da, legea spune de montarea altor instalatii de iluminare. dar tot legea spune si de obligativitatea schimbarii fazei la apropierea unui vehicul din sens opus. personal am un avantaj pentru ca sunt pozitionat mai sus, astfel incat nu ma deranjeaza necalificatii care vin cu faza lunga (mai ales ca noaptea port si ochelari cu lentile galbene). luminile originale sunt chioare, si nici cu faza lunga nu incomodez, asa ca atunci cand intalnesc un specimen de-asta, care se incapataneaza sa tina faza lunga aprinsa, dupa ce-i dau un blitz, ii aprind led bar-ul cand se apropie de mine (astfel incat sa nu risc sa de tamponeze de mine). efectul este spectaculos, la fel ca si reactia celui de pe contrasesns. eu o sa-mi iau faruri cu led si-am sa le si montez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate