ovidiu cica Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 salutare fordistilor ! ma intereseaza cat mai multe amanunte despre masina din titlu as aprecia raspunsuri de la actuali sau fosti detinatori cum ar fi: -consum urban,extraurban - durata viata baterii - probleme in exploatare multumesc anticipat sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Ianuarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 sunt surprins de tacerea asta ! poate ati cunoscut(cunoasteti) pe cineva cu asa ceva in dotare sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 In New York gasesti zeci, poate sute de exemplare pe taxi de cand s-a lansat modelul. Bineinteles, toti soferii sunt asiatici, deci nu tocmai profilul de sofer de raliu. Mi se pare un model f reusit si nu am vazut niciunul cu probleme. Si asta avand in vedere conditiile oribile de utilizare. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 taxi! de retinut multumesc ps: nu o iau sa fac nici taxi ,nici raliu! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 Taxi adica fac sute de km zilnic de ani de zile Soferii indieni/filipinezi/pachistanezi sunt praf la volan si tot nu le pot strica. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 Eu am mers cam 100 000 de km cu unul din 2004 care era doar pe benzina. Plusuri: -foarte spatioasa,fiabila,consum relativ ok pt un benzinar 2.3 condus mai sport (12-14 %) ,caldura iarna,frig vara, usor de condus si totodata de intretinut ca piese ,cutia schimba f bine etc Minusuri: -suspensia de fabrica parca e pusa la misto (sau cel putin asa a fost la asta cu care am mers eu) dar se rezolva cu un schimb de amortizoare ,franare nesigura la viteze mai mari de 120 Km/h si majoritatea pe care le-am vazut au un minim de dotari ca si confort. Acum depinde ce vrei. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 pantzerow! multumesc am notat ,inclusiv chestia cu suspensia ma uit dupa ceva hibrid tocmai pt consum nu-mi vine sa cred ca poate consuma asa putin (6 in afara) sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacal Postat Martie 16, 2013 Partajează Postat Martie 16, 2013 (editat) Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 am un lexus hibrid eu de vanzare, aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77449-lexus-rx400-2007 Editat Martie 16, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 16, 2013 Autor Partajează Postat Martie 16, 2013 Re: ford escape 2,3 hibrid an 2006 am vazut! mult peste posibilitatile mele! bafta! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate