tomiflex Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Buna la toti . ma gandesc sa cumpar un blocant spate ptr masina mea Toyota Hilux asa cum spuneam un model mai ciudat . Este vb despre o masina care se pare ca este fabricata in Japonia si este o serie mai greu de gasit. Eu unul nu am mai vazut un model asemanator .Am luat masina din Italia de la un inginer de drumuri care nu o mai folosea de vreo cativa ani . Am facut cateva modificari atat estetice cat si mecanice dar cu toate ca masina este cu LSD in ultima vreme in conditii extreme nu prea face fata . Astept cateva pareri de voi si eventual indrumari ptr achizitionarea unui blocant spate cu compresor. as vrea de asemenea sa stiu daca se poate monta din experienta voastra si un blocant central .Masina este pe fata cu brate nu cu punte . Merci .Daca este cazul am si ceva poze poate va faceti o imagine mai clara . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomiflex Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar [ATTACH=CONFIG]165430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165433[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165430[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165431[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165432[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]165433[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 (editat) Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar Modelul meu este '98, poti sa ma intrebi ce vrei. Nu vad de ce ar fi ceva rar. Este dotarea standard cu LSD pe spate . Are blocant central : cand intra in Low se blocheaza centralul concomitent. Singura diferenta de a mea este ca a mea este double cab. Cu stima PS : nu cred in conditii extreme, doar in pneuri neadecvate Editat Ianuarie 25, 2013 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar cred ca era mai ok sa continui povestea aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69371-Toyota-hi-lux-1996-cateva-sfaturi-va-rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomiflex Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar Modelul meu este '98, poti sa ma intrebi ce vrei. Nu vad de ce ar fi ceva rar. Este dotarea standard cu LSD pe spate . Are blocant central : cand intra in Low se blocheaza centralul concomitent. Singura diferenta de a mea este ca a mea este double cab. Cu stima PS : nu cred in conditii extreme, doar in pneuri neadecvate pai asta spuneam si eu . am mai vazut cu double cab . dar modelul asta nu l-am mai vazut pe drumurile patriei.si nici masca asta .dar nu vroiam sa para masina mea mai cu coarne . a mea este 2.4 diesel aspirat .oricum mersi de informatie . Poate reusesti sa imi spui de unde as putea gasi un blocant ptr spate . Am schimbat uleiul in grup cu ulei original de la toyota -LSD dar se pare ca degeaba . Cred ca s-a uzat ceva si nu mai lucreaza cum trebuie . De asta sunt interesat de un blocant .Daca se paote astept un sfat Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomiflex Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar cred ca era mai ok sa continui povestea aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69371-Toyota-hi-lux-1996-cateva-sfaturi-va-rog buna - merci de sugestie .Nu intru foarte mult aici dar m-am gandit ca important este sa fiu la sectiunea Toyota la sectiunea discutii generale > Sa inteleg ca am gresit ? Nu am voie sa postez aici? Vreau doar cateva opinii de la oameni mai priceputi decat mine . Stiu sa conduc atat in off road cat si on road ( poate aici cu mult peste medie dat fiind faptul ca am participat si la cateva curse de campionat) si stiu si ceva mecanica dar nu ma pricep foarte bine la forumuri. Dar am crezut ca aici sunt pasionati de off road nu doar de forumuri . Scuze daca am deranjat . Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar Salut E mai rar cel in 2 usi pentru ca cei mai multi prefera cele in 4. Ciudat e ca motorul tau e aspirat si nu are turbo. Credeam ca la modelul asta (2) toate au motorul de 90 cp. Probabil este o versiune intermediara. Cauta la vanzatorii autorizati de pe site si sunt sigur ca vei gasi un blocant spate. Sau poti sa iti adaugi un anunt la mica publicitate. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 (editat) Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar buna - merci de sugestie .Nu intru foarte mult aici dar m-am gandit ca important este sa fiu la sectiunea Toyota la sectiunea discutii generale > Sa inteleg ca am gresit ? Nu am voie sa postez aici? Vreau doar cateva opinii de la oameni mai priceputi decat mine . Stiu sa conduc atat in off road cat si on road ( poate aici cu mult peste medie dat fiind faptul ca am participat si la cateva curse de campionat) si stiu si ceva mecanica dar nu ma pricep foarte bine la forumuri. Dar am crezut ca aici sunt pasionati de off road nu doar de forumuri . Scuze daca am deranjat . Stima Deodata ce ati deschis topicul indicat de @zep pentru a ne prezenta masina dvs si pentru a cere sfaturi privind modificare ei, logic era sa cereti si acest sfat in acelasi topic. Ganditiva putin, ce ar fi sa deschidem un thread nou de fiecare data cand vrem sa primim un sfat de genul in ceea ce priveste masina fiecaruia ? Nu e chestie de pricepere la forumuri ci de putin simt comun... Si va inselati, nu sintem pasionati de forum, ci pasionati de off-road cum ati spus, si forumul il folosim pentru a ne impartasii aceasta pasiune... PS - tot ce am spus a fost fare niciun fel de rautate :h5. O zi buna :h5. Editat Ianuarie 26, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomiflex Postat Ianuarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar Salut E mai rar cel in 2 usi pentru ca cei mai multi prefera cele in 4. Ciudat e ca motorul tau e aspirat si nu are turbo. Credeam ca la modelul asta (2) toate au motorul de 90 cp. Probabil este o versiune intermediara. Cauta la vanzatorii autorizati de pe site si sunt sigur ca vei gasi un blocant spate. Sau poti sa iti adaugi un anunt la mica publicitate. Multumesc de sfat . Am si trimis cateva mailuri la vanzatorii autorizati . Sa vedem ce iasa . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: Toyota hilux - 1997 - model mai rar Subscriu faptului ca indiferent cat de competenti am fi, in primul rand trebuie sa fim organizati. Ca o constatare personala: la genul asta de masina trebuie un blocant fata. Asta vara m-am infipt cu fata in noroi bine , spatele desi era blocat nu a putut scoate masina.Am daramat un gard de piatra din apropiere, am umplut bena cu piatra si in felul asta m-am putut extrage din noroi.Daca fata , care este grea , era blocata ieseam fara probleme din noroi. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate