Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caut atv sau buggy avariat,stricat

Gclaudiu83
 Share

Recommended Posts

dupa cum scrie si in titlu caut un atv sau un buggy stricat sau avariat .din cauza problemelor financiare momentan nu imi pot permite nici macar unul sh in mintile lui(asta e).

ROG colegi de forum sa imi dea de veste daca stiu de asemenea atelaje,voi fi recunoscator:x:x:x:x:x.

Daca nu voi gasi nimic cred ca voi trece la constructia unui buggy,asa ca astept si indrumari in acest sens si de ce nu si piese care nu va trebuiesc,bineinteles nu degeaba ci prefer in schimbul banilor sa facem troc cu diferite piese(produse)care mie nu imi mai sunt de folosinta dar altcuiva trebuiesc.

Ca si produse pentru troc OFER: gps garmin 72 (pt offroad si maritim)

roata jeep grand cheroche model 99 (cauciucul nou nout)

radiator clima pajero mk2

motor yamaha 5cp 4timpi

mlr aro 10

lista va continua

Rog admin sa mute topicul daca nu este postat undfe trebuie si de ce nu deschiderea unui nou theand cu trocuri ca bine ar mai fi venit pe aceasta criza:sm

STIMA COLEGILOR DUPA FORUM

adaug motoscuter peugeoT inmatriculat

Edited by Astral

Re: caut atv sau buggy avariat,stricat

Parerea mea este ca pentru obiectele pe care le oferi sa faci anunturi separate, puse in sectiunile corespunzatoare, cu toate detaliile, iar aici pui doar link-urile catre acele anunturi.

Sa mai creem o sectiune doar pentru trocuri n-o vom face, motivele fiind mai multe decat evidente.......

Negocierile se poarta pe pm unde fiecare se poate "tigani" cat vrea in cazul unui troc......

Te rog sa pui si in acest anunt DATE DE CONTACT ! :rules

Re: caut atv sau buggy avariat,stricat

Ok, voi lua in considerare sfaturile dvs si voi da anunturi separtae pt fiecare,si pe aceasta pagina voi posta link-uri.

tel contact 0769292258

Edited by nessum
limbaj tip chat!

• 4 years later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use