miezul Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Salut.Imi asum riscul de a fi banat,dar chiar nu se poate discuta in continuare pe acest subiect? Eu cred ca sunt destui care mai au ceva de spus,calm,fara polemici,fara injurii,doar DISCUTII.Se poate? SA inteleg, din ce a spus Oresti ultima oara ,ca trebuie sa devin membru 4x4mania,sa platesc taxa de 200euro la 6 luni,ca sa am acces la forum?Adresez aceasta intrebare aici,motivul fiind ca "in partea aialalta nu se poate". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: discutii forum 4x4mania Ce am inteles eu si sper sa nu gresesc. A decis ca s-a terminat un capitol. Acum are alta viziune despre ce inseamna si ce va insemna "4x4 mania" pentru el si a decis ca cei care devini membri in acel club sa aibe acces si la un forum (acelasi sau altul nou?) ce nu va fi public. Cu alte cuvinte ce a fost a fost, ce va fi depinde de el. Insa pana la urma trebuie sa luam informatia asa cum este. Ca ne place sau nu, asta este alt aspect... Din experienta pot spune ca aceste "dezbateri" pot derapa foarte usor spre discuti si atacuri personale chiar fara dorinta initiala celor ce posteaza si ar fi incorect fata de administratori acestui forum. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Mai 17, 2008 Autor Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: discutii forum 4x4mania Ok.asta am inteles foarte bine Eu am o singura problema.Totul se reduce la bani.Adica,dau bani,sunt membru,am acces la forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: discutii forum 4x4mania @Miezul : Te rog sa comunici cu Oresti prin mesajele personale [ PM ] sau prin telefon ... merci pentru intelegere ! ... topic closed ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate