animalu11 Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 va rog urgent daca imi poate arata cineva o schema unde sunt pozitionate toate bucsile la un p38 ca sa mi fie mai usor sa le schimb .va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 va rog urgent daca imi poate arata cineva o schema unde sunt pozitionate toate bucsile la un p38 ca sa mi fie mai usor sa le schimb .va multumesc Este un program denumit RAVE. Acolo gasesti tot ce doresti despre RR P38. Este un link chiar si pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 Va salut,am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic legat de bucse sunt si eu interesat sa le schim prin primavara.Puteti sa dati niste informatii mai clare?Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 Va salut,am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic legat de bucse sunt si eu interesat sa le schim prin primavara.Puteti sa dati niste informatii mai clare?Va multumesc. am descarcat si rave asta si am cautat dar nu am gasit ,ma las pe mana mecanicului sper sa nu uite sa schimbe vreo una Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 va rog nu i nimeni cu o schita ceva care sa vad exact unde s pozitionate bucsile sau sa mi scrie unde sunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 am descarcat si rave asta si am cautat dar nu am gasit ,ma las pe mana mecanicului sper sa nu uite sa schimbe vreo una inseamna ca nu ai cautat cum trebuie... intri in workshop manual si le iei pe rand , de ex. front suspension - components layout si o sa apara diagramele explodate, tot asa la rear suspension, axles, etc. Nu o sa gasesti niciunde o schema singulara cu toate bucsele sau sa iti explice cineva din vorbe aici...sau intri aici in microcat http://lrparts.ru/engl/ selectezi masina din stanga, apoi sectiunea si te uiti pe poze. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Ianuarie 31, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 inseamna ca nu ai cautat cum trebuie... intri in workshop manual si le iei pe rand , de ex. front suspension - components layout si o sa apara diagramele explodate, tot asa la rear suspension, axles, etc. Nu o sa gasesti niciunde o schema singulara cu toate bucsele sau sa iti explice cineva din vorbe aici...sau intri aici in microcat http://lrparts.ru/engl/ selectezi masina din stanga, apoi sectiunea si te uiti pe poze. deci sa inteleg ca nimeni de aici nu a schimbat bucsile la p 38???? eu as fi vrut o schema cu toate si unde se afla dar se pare ca nu exista multumesc o sa incerc sa descopar cu mecanicu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 Asta este ce am gasit eu pana acum http://landrover.workshop-manuals.com/p38/index.php?id=903 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 Nu inseamna ca nimeni nu a schimbat bucse la P38. Ci doar ca, atunci cand le cumperi, fiecare set/pereche de bucse are eticheta cu locul de unde apartin. Asa ca nimeni nu are schema ceruta de tine. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 Nu inseamna ca nimeni nu a schimbat bucse la P38. Ci doar ca, atunci cand le cumperi, fiecare set/pereche de bucse are eticheta cu locul de unde apartin. Asa ca nimeni nu are schema ceruta de tine. Nu vreau sa contrazic si mai ales sa intru in polemica cu nimeni,scheme,schite,sunt am gasit pe net,dar de ce sa nu recunosc ca e mai usor sa intrebi si sa primesti un raspuns pur si simplu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriangache Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 va rog nu i nimeni cu o schita ceva care sa vad exact unde s pozitionate bucsile sau sa mi scrie unde sunt asta este schema pentro p38 range rover p38 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 [ATTACH=CONFIG]166893[/ATTACH] asta este schema pentro p38 da asta i schema mi le am schimbat toate inafara de cele de la barile de torsiune care erau noi originale si le am lasat ma mai gandesc daca sa le schimb.ce sa zic acum cu suspensia asta de la bearmach si amortizoarele sport de la terafirma nici nu mai simt gropile. astept maine cauciucurile bf goodrice cumparate de la tomita de aici de pe forum sa vedem cum o sa fie si n teren un pic mai greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tata Postat Februarie 27, 2013 Partajează Postat Februarie 27, 2013 Re: schimbare bucsi din poliuretan la RR p38 Gasesti pe net! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate