casian Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 De ceva vreme am obs ca ciuruchiu' meu consuma cam mult si nu prea trage. Fum nu scoate deloc iar turbo si tubulatura sun mai mult decat ok. Am scos mufa de la debitmetru si masina merge la fel ca si cu ea pusa dar faza e ca nici in bord nu se aprinde nimic cu mufa scoasa. Intre timp cred ca mi s-a dus iara injectoru nr 1 ca dupa 2000 ture nu mai trage mai deloc. Ce sa cred io din astea? Merci. IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: debitmetru 2,5 tdi Daca ai dat jos debitmetrul si nu se simte nici o diferenta, inclin sa cred ca debitmetrul e de vina. Injectorul nr1 defect limiteaza turatia la 2000rpm, daca motorul tau se invarte mai mult de 2000 rpm in sarcina, atunci mai mult ca sigur injectorul e ok. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: debitmetru 2,5 tdi Pai eu am mai schimbat odata injectoru 1 ca la fel facea ca si acu si dupa aia a mers perfect, iar debitmetrul nu l-am scos de tot ci doar am scos mufa din el. IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: debitmetru 2,5 tdi Da pe firele alea de la inj 1 daca functioneaza ar trebui sa am o valoare constanta sau una care fluctueaza? IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: debitmetru 2,5 tdi Senzorul respectiv detecteaza deschiderea injectorului nr 1 pentru ca ECU sa poata regla avansul. Lucreaza in tandem cu senzorul de pozitie a volantei. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulC Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: debitmetru 2,5 tdi Du-l si leaga-l la tester decat sa mergi pe ghicite. S-ar putea sa-ti intre in mod avarie si de la debitmetru, nu neaparat de la injectorul 1. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate