Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Hilux surf, `92, automat, 2.4 - radiator compatibil ?

tarabostes

Postări Recomandate

Salut.

Revin cu alte probleme care au aparut.

S-a spart radiatorul si era gata gata sa fierb motorul, dar am sesizat la timp ca s-a supraincalzit .

Imi puteti spune daca se potriveste si alt radiator de toyota sau doar de hilux surf... As vrea sa caut unul second hand si ma gandeam ca am mai multe sanse sa gasesc daca s-ar potrivi de exemplu si de la LJ 70 , etc. Masina este Toyota Hilux Surf automata din 1992, motor 2.4 LT.

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Toyota hilux surf, `92, automat, 2.4 - compatibil

Salut ! nici pomeneala sa incerci sa pui alt radiator , nu se potriveste si nu merita sa te apuci sa faci modificari ca sa-ti intre si sa bagi fortat nu stiu ce radiator . Cat de spart e si unde ? daca e dus vreun element , se poate anula , daca e spart pe la partea unde e capsulat si e plastic se poate suda , daca cupru sau aluminiu se poate cositori (asta provizoriu pana iti faci rost de altul sanatos )

Editat de Astral
VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Link spre comentariu

Re: Hilux surf, `92, automat, 2.4 - radiator compatibil ?

Oricand te pot ajuta , daca vreodata te hotarasti imi trimiti bani si iti cumpar radiatorul de aici, daca ai pe cineva care sa vina aici si sa ti-l duca in Romania. S-ar putea sa vin acasa prin vara iar daca am loc ti-l aduc eu.Uite link-ul de unde cumpar eu,cred ca e in jur de 700 RON.

Din pacate eu l-am aruncat pe al meu,nu curgea dar a fost lipit de mii de ori de proprietarul anterior.Incearca ce te-a sfatuit Muntean ,iar pe viitor daca te hotarasti te ajut.

http://www.roughtrax4x4.com/?doc=11&cid=149

Editat de Cleo
Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Re: Hilux surf, `92, automat, 2.4 - radiator compatibil ?

Multumesc de informatii.

Deocamdata o sa-l dau jos sa vad daca gasesc vreun meserias prin zona sa-l carpeasca sau incerc sa cumpar unul second. Daca nu-mi merge o sa incerc varianta cu ROUGHTRAX .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare