tarabostes Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Salut. Revin cu alte probleme care au aparut. S-a spart radiatorul si era gata gata sa fierb motorul, dar am sesizat la timp ca s-a supraincalzit . Imi puteti spune daca se potriveste si alt radiator de toyota sau doar de hilux surf... As vrea sa caut unul second hand si ma gandeam ca am mai multe sanse sa gasesc daca s-ar potrivi de exemplu si de la LJ 70 , etc. Masina este Toyota Hilux Surf automata din 1992, motor 2.4 LT. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) Re: Toyota hilux surf, `92, automat, 2.4 - compatibil Salut ! nici pomeneala sa incerci sa pui alt radiator , nu se potriveste si nu merita sa te apuci sa faci modificari ca sa-ti intre si sa bagi fortat nu stiu ce radiator . Cat de spart e si unde ? daca e dus vreun element , se poate anula , daca e spart pe la partea unde e capsulat si e plastic se poate suda , daca cupru sau aluminiu se poate cositori (asta provizoriu pana iti faci rost de altul sanatos ) Editat Ianuarie 28, 2013 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 (editat) Re: Hilux surf, `92, automat, 2.4 - radiator compatibil ? Oricand te pot ajuta , daca vreodata te hotarasti imi trimiti bani si iti cumpar radiatorul de aici, daca ai pe cineva care sa vina aici si sa ti-l duca in Romania. S-ar putea sa vin acasa prin vara iar daca am loc ti-l aduc eu.Uite link-ul de unde cumpar eu,cred ca e in jur de 700 RON. Din pacate eu l-am aruncat pe al meu,nu curgea dar a fost lipit de mii de ori de proprietarul anterior.Incearca ce te-a sfatuit Muntean ,iar pe viitor daca te hotarasti te ajut. http://www.roughtrax4x4.com/?doc=11&cid=149 Editat Ianuarie 28, 2013 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Hilux surf, `92, automat, 2.4 - radiator compatibil ? Multumesc de informatii. Deocamdata o sa-l dau jos sa vad daca gasesc vreun meserias prin zona sa-l carpeasca sau incerc sa cumpar unul second. Daca nu-mi merge o sa incerc varianta cu ROUGHTRAX . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate