Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cosmetica - Cum se mai pot infrumuseta "fetele" noastre?

albinaru

Postări Recomandate

Nu stiu daca locul unde am deschis discutia este potrivit.Rog moderatorul sa mute topicul daca gresesc.

Cred ca fiecare dintre noi, chiar daca dam cu iubitele noastre de toate gardurile , vrem sa arate cat mai maret dupa ce le dam cu jetul de apa.

Intrebare la obiect: Cum ? Cu ce solutie se poate curata tabla striata de aluminiu de oxizii cenusii de pe ea?

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cosmetica - Cum se mai pot infrumuseta "fetele" noastre?

Nu stiu daca locul unde am deschis discutia este potrivit.Rog moderatorul sa mute topicul daca gresesc.

Cred ca fiecare dintre noi, chiar daca dam cu iubitele noastre de toate gardurile , vrem sa arate cat mai maret dupa ce le dam cu jetul de apa.

Intrebare la obiect: Cum ? Cu ce solutie se poate curata tabla striata de aluminiu de oxizii cenusii de pe ea?

In aviatie in cadrul lucrarilor/controalelor tip D, se foloseste un polish+masina polisat pentru bordul de atac al aripilor si 'intake-ul' (buza) motoarelor unde suprafata aluminiului este finisata(stralucitoare).

Eu cred ca poti folosi aceeasi metoda si pentru tabla de aluminiu striata,polish-ul ramas dupa operatiune in striatii se poate spala ulterior. E drept ca periile se uzeaza foarte repede dar rezultatul pana la urma e cel ce conteaza.

Succes!

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare