Baban_San Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 (edited) Salut tuturor. Am stat am citit, am mai dat goagle, dar nu am gasit ceva concret, si atunci am hotarat sa cer parerea, poate cineva a mai facut pe acest model, motor. De facut o improvizatie "meltenie" se poate face, dar as vrea sa inlocuiesc alternatorul original cu un alt alternator si sa fie in acelasi loc. Are cineva idee cam ce alternator as putea pune care sa pastreze cat de cat volumul ocupat de alternatorul stock? In cautari am gasit ceva apropiat de "urechile" de prindere originale de la grupul VAG de 130 de Ah. De avut alternatoare am dar necesita modificari,iar la cat de limitat este locul sub capota la ZD 30, orice modificare trebuie sa implice in primul rand o relocare a mai multor repere. Da stiu ca as putea sa fac doar un upgrade la baterie, dar consider ca un adevarat upgrade al curentului incepe in primul rand de la alternator si dupa aceea continua cu baterii. Edited January 30, 2013 by Baban_San Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinchiuloasa Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Re: Patrol Y61 motor ZD 30 upgrade alternator y61 are alternatorul destul de tapan ....aveti consumatori asa mari ? Martinica Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Re: Patrol Y61 motor ZD 30 upgrade alternator ca idee daca te ajuta poate iti alegi vreunul de acolo desi majoritatea sunt pentru americane ccin stie poate se potriveste ceva :) http://www.jegs.com/c/Alternator_Alternators/10685/10002/-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baban_San Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Re: Patrol Y61 motor ZD 30 upgrade alternator Salut, alternatoare am nu e asta problema, ideea e sa nu fac prea multe modificari. Oricum multam pentru link am sa dau un ochi si acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts