Jrjager Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Salutare In afara de cele originale cod 0931912047 stie cineva un cod pentru after market, Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Bucsi brate inferioare spate De ce nu incerci cele de poliuretan? Is mult mai trainice, si la pret aproape la fel ca cele pe original. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Bucsi brate inferioare spate - cod after-market ? salut se gasesc tendoanele spate noi complete cu bucsi numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Bucsi brate inferioare spate - cod after-market ? Ce om si tu. Pune bucse poly daca tot pui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Bucsi brate inferioare spate - cod after-market ? atunci mai astept un pic si ma duc pe astea http://www.bits4vits.co.uk/store/vitara-/-x90/poly-bush-kit-vitara-bits4vits/prod_53.html sau daca aveti alte idei. Now available with Caster Correction bushes - ce fac aceste bucsi exact, am vazut ca sunt pe fata la brat, dar nu inteleg exact ce corecteaza(modifica) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 (editat) Re: Bucsi brate inferioare spate - cod after-market ? Atata te complici Aline. :P Eu voi schimba bratele fata ca ale mele sunt ruginite si voi lua bucse poly. Sau imi dai un telefon si vorbim. P.S. daca tot ti-e masina desfacuta sableaza si vopseste electrostatic tendoanele alea daca tot schimbi bucsele la ele. Editat Aprilie 19, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate