Septaru Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Discovery sau Cherokee ? Salut. Eu am avut si Jeep (Grand Cherokee) si Land Rover Discovery. Intr-adevar este muult mai confortabil in Jeep dar iti recomand 100% Un Discovery 300TDI. Motorasul ala merge cu orice. Mai scrisesem undeva pe forum ca am bagat CLU TIP 3 (Combustibil Lichid Usor) in loc de motorina si a mers perfect. Imi cam pare rau dupa el chiar daca acum am Toyota Land Cruiser 80. (4.2 TD). La Discovery m-au costat 4 amortizoare 280 RON cu tot cu transport din Anglia, ambreiajul 320 RON tot cu transport. La Jeep am dat numai pe cutiile de viteza 900 euro. Asta spune ceva totusi. Apropo de cutie de viteze, la Discovery m-a costat 80 lire cutia cu tot cu cutia de transfer. Transportul ei pana in Ro a fost aproape dublu pretul ei. Si asta mai spune ceva. Parerea mea. Land Rover Discovery 2.5 TDi 1994 Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Insane Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: achizitie cherokee sau discovery ? Dar iata ca roata se intoarce si ieri m-am (re) indragstit de GC L-am vazut parcat la baza partiei in Sinaia, era un ZJ 4.0 pe verde cu piele crem impecabila. Foarte ingrijita masina, eu eram cu un CRV nou cu mai putin de 20.000 km dar as fi facut schimb pe loc :-) Asadar, daca stiti vreun ZJ in mintile lui, cu motor 4.0 si preferabil pe gaz spuneti aici :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: achizitie cherokee sau discovery ? Solicit drive test cu cherokee in cj-n. Ma intereseaza in mod special confortul pe bancheta din spate. Pina nu am avut masina cu arcuri lamelare, nu am stiut ca am pietre la rinichi. Si cum in spate va sta junioara, nu as vrea sa o zgiltiie sa-i vina sarmaua inapoi in gura. Asadar si prin urmare, daca sunt persoane interesate de o tura pina la milenium si inapoi (cca 50 km dus intors), motorina sau ciorba de burta sau saorma sau cremesu sau apa plata cu lamiie o dau eu. Programari pe PM. Multumesc dinainte. ps: nu-mi cereti homari si vita de argentina, ca bugetu-i limitat. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: achizitie cherokee sau discovery ? desi sunt nou in clubul posesorilor si eu iti recomand un GC dar la mine e chsetie subiectiva avand 2 GC benzina 5.9 din 98 e drept unul e de piese sa zicem dar care e functional. plusuri: confort,insonorizare,raspuns al motorului arcuri elicoidale clima piele abs... piese destul de facil de obtinut si la preturi rezonabile iar daca iti aduci direct din state e si mai bine,motoare fiabile din ce stiu merg lejer cateva sute de mii minusuri: autoportanta deci fara sasiu si sta destul de prost la capitolul rigiditate torsionala(o roata spate pe bordura si haionul se inchide mai greu) frane mi se par putin subdimensionate dar exista solutii motor mare iar far gaz pe ea te rupe la buzunar :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate