Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 (editat) La Multi Ani cu sanatate....te asteptam la Miska sa te urechim asa...gospodareste :h5:2dr Editat Februarie 1, 2013 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru Multi ani, doctore! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru La Multi Ani , doftore 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru La multi ani. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru Te faci ca nu auzi?las ca punem noi mana pe tine.La multi ani!:k Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru Io nu vreau sa pun mana pe tine , mai bine sa puna altcineva cu tatele mai mari . Cum eu nu cred ca ai imbatranit iti zic si eu 'La multi ani' ca asa am observat la ailalti menegei . Iti dau cadou o piatra din Ponoare , sa te prezinti cu parbrizul sa-l colectezi . Daca nu vrei , iti dau doua , nu-i frumos sa refuzi . Asteptam grataru' si ceaiu' cu rom , tine-ne la curent cu programul . Aduc eu prunele afumate , pentru digestie , bosorogule .... Abia astept sa te vaz , nu stiam ca nu pot trai fara.... 'La multi ani' ti-am zis , mah ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru La multi ani :2dr Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru La multi ani! "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru La multi ani Doctore !!!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: La Multi Ani Vali Doctoru La Multi Ani! Petrecere placuta alaturi de Nasu!:wink: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate