Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ca la noi , la nimeni!

Max

Postări Recomandate

Din ciclul "Frumoasă ţară, păcat că e locuită"

În parcarea spitalului judeţean din Baia Mare, individul din poze şi-a găsit sa goleasca nişte cutii direct pe jos lângă maşină cu toate că avea un coş de gunoi la 10 metri de el.

A aruncat o substanţa albă granulată care, în contact cu umezeala de pe jos a început sa sfârâie şi să degaje un gaz. Dupa cutii, am impresia ca sunt ceva reactivi medicali.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Denisa

Re: Ca la noi , la nimeni!

Trist...

eu as fi sunat la 112...si as fi spus ca este un "posibil terorist"..!

ce-ar fi facut un "cap de creta" responsabil cu linistea publica..daca s-ar fi aflat prin preajma??..

cu siguranta..n-ar fi "observat"!

dezolanta ..U.E. ..asta!

Link spre comentariu

Nu va mai panicati ceea ce a aruncat individul este gheata carbonica. Aceasta, pentru cine nu stie, este co2 (dioxid de carbon) in stare solida, inghetat la -78 C. Nu este daunatoare mediului inconjurator in nici un fel pentru ca este luat tot din aer. :h5. Se foloseste si pe avioane la conservarea mancarii.

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

Si era sa uit, in contact cu aerul mult mai cald degaja co2 (ACEL FUM). Bine ca nu ati sunat la mediu ca :ha: :ha: :ha: .

Link spre comentariu

Nu va mai panicati ceea ce a aruncat individul este gheata carbonica. Aceasta, pentru cine nu stie, este co2 (dioxid de carbon) in stare solida, inghetat la -78 C. Nu este daunatoare mediului inconjurator in nici un fel pentru ca este luat tot din aer. :h5. Se foloseste si pe avioane la conservarea mancarii.

Si daca e asa, de ce naiba nu le-a golit in cosul de gunoi care era la 10 metri de el?

Link spre comentariu

Daca nu avea manusi de protectie, cam greu ca -78 C functioneaza ca +78 C, adica iti necrozeaza tesutul la suprafata. :p

Link spre comentariu

Pai ii trebuiau cutiile ptr cartofi ... daia le-a golit! Daca sunt ce cred eu cutiile alea sunt termoizolante si deh , cartofu trebuie tinut la rece! Sincer eu l-as fi pus cu ghearele pe substanta ... vreo cateva zeci de secunde ... sa-l ia sfaraiala putin ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sincer eu l-as fi pus cu ghearele pe substanta ... vreo cateva zeci de secunde ... sa-l ia sfaraiala putin ...

Pe bune ?

Sa mor io frateeeeeee.........cati barbati viteji sunt pe forumul asta..........

Link spre comentariu

Ai vazut? ... :h5

PS- nu vreau sa mai zic si altceva (din politete)!

Hai sa-ti spun una tare ... eram prin vara trecuta la semafor ... a aruncat unu un chistoc pe geam dintr-o masina ...nu conteaza culoare, marca (masina bengoasa)... In spatele lui era un bosomete intr-un oltcit ...coboara bosometele ...ia chistocu ... se duce la ala ... ii bate in geam ... ala nu s-a prins de ce ... deschide geamu si ridica din sprancene ...bosometele ia chistocu, baga mana pe geam si il arunca aluia pe bancheta din spate ...si zice cu nerv: "si la mata acasa tot asa faci ...arunci chistocele pe covor?" Ala a ramas ca prostu ... la fel si noi (vreo sase masini care au vazut toata povestea de la inceput sau nu) ...Dupa un timp ii iesea aluia din bancheta o suvita de fum (probabil curentii climei sau A/C atatand focul)...ala s-a uitat la bosomet, s-a uitat la noi ...si a demarat in tromba pana dupa intersectie unde a oprit si a dat cu presul de pe jos sa stinga bancheta ...

Toata chestia a durat intre 45 sec -2 min ...nu mai stiu sigur ...stiu ca se pusese verde, aia din spate claxonau si noi masinile din fata inca eram blocati de intamplare si nu ne incumetam sa plecam de pe loc.

Ceea ce m-a uimit a fost ca ala de la volan (tinerel) nu a schitat nici un gest, adica sa injure sau sa ia bosometul pe sus! A plecat pur si simplu, uimit si el de asemenea reactie! Probabil de atunci s-a lecuit sa arunce chistoace pe geam!

Precizez ca asta s-a intamplat undeva in sectorul 3 al Bucurestiului, un sector f curat si f amenajat!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ai vazut? ... :h5

PS- nu vreau sa mai zic si altceva (din politete)!

Hai sa-ti spun una tare ... eram prin vara trecuta la semafor ... a aruncat unu un chistoc pe geam dintr-o masina ...nu conteaza culoare, marca (masina bengoasa)... In spatele lui era un bosomete intr-un oltcit ...coboara bosometele ...ia chistocu ... se duce la ala ... ii bate in geam ... ala nu s-a prins de ce ... deschide geamu si ridica din sprancene ...bosometele ia chistocu, baga mana pe geam si il arunca aluia pe bancheta din spate ...si zice cu nerv: "si la mata acasa tot asa faci ...arunci chistocele pe covor?" Ala a ramas ca prostu ... la fel si noi (vreo sase masini care au vazut toata povestea de la inceput sau nu) ...Dupa un timp ii iesea aluia din bancheta o suvita de fum (probabil curentii climei sau A/C atatand focul)...ala s-a uitat la bosomet, s-a uitat la noi ...si a demarat in tromba pana dupa intersectie unde a oprit si a dat cu presul de pe jos sa stinga bancheta ...

Toata chestia a durat intre 45 sec -2 min ...nu mai stiu sigur ...stiu ca se pusese verde, aia din spate claxonau si noi masinile din fata inca eram blocati de intamplare si nu ne incumetam sa plecam de pe loc.

Ceea ce m-a uimit a fost ca ala de la volan (tinerel) nu a schitat nici un gest, adica sa injure sau sa ia bosometul pe sus! A plecat pur si simplu, uimit si el de asemenea reactie! Probabil de atunci s-a lecuit sa arunce chistoace pe geam!

Precizez ca asta s-a intamplat undeva in sectorul 3 al Bucurestiului, un sector f curat si f amenajat!

tare de tot

Link spre comentariu

mda.....senzationala poveste

Din acelasi ciclu "Frumoasa tara, pacat ca e locuita"

Uitati-va la cum se termina prieteneasca de la Cugir: transformarea Sanctuarului de la Sarmisegetuza Regia in parcare. Se poate compara cu lipsa de bun simt a individului de la Baia Mare ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

din pacate am vazut pozele..."Cugir"

nu asa..nu-mi inchipuiam

Sincer ma opresc aici, cu toate ca as mai spune. Insa depaseste bunul simt ce as spune..

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Din ciclul "Frumoasă ţară, păcat că e locuită"

În parcarea spitalului judeţean din Baia Mare, individul din poze şi-a găsit sa goleasca nişte cutii direct pe jos lângă maşină cu toate că avea un coş de gunoi la 10 metri de el.

A aruncat o substanţa albă granulată care, în contact cu umezeala de pe jos a început sa sfârâie şi să degaje un gaz. Dupa cutii, am impresia ca sunt ceva reactivi medicali.

Ei, sa zicem ca domnul in chestiune a lipsit de la orele de "educatie civica"...

Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ...
Link spre comentariu

Mai oameni buni.........ce naiba.......s-a lamurit chestiunea

Era doar gheatza.

E ca si cum l-am condamna ca n-a varsat o sticla cu apa la cosul de gunoi.........

Gestul şochează, că pe lângă petrolierele care crapă în mijlocul oceanelor, omoară populaţia marină şi mai polueaza şi plajele şi apa… asta săracu'… e mic copil…

Şi pe urmă, nu e nimic interesant la tembelizor…

Mazda Tribute CEA MAI INVERSUNATA LUPTA E CU TINE INSUTI. TE AFLI IN AMBELE TABERE ...
Link spre comentariu

Mai oameni buni.........ce naiba.......s-a lamurit chestiunea

Era doar gheatza.

E ca si cum l-am condamna ca n-a varsat o sticla cu apa la cosul de gunoi.........

Gestul şochează, că pe lângă petrolierele care crapă în mijlocul oceanelor, omoară populaţia marină şi mai polueaza şi plajele şi apa… asta săracu'… e mic copil…

Şi pe urmă, nu e nimic interesant la tembelizor…

Da' daca tot nu ie telenovelilii preferate ca s-a terminat iele care ierea cu diego-armando si ramon-rodriguez si consuela-miranda.....de ce nu iesim noi la un pic de noroiala.......asha......sa ne mai treaca de urat si amoc si plictiseala

Nu ma bagati in seama.......vorbesc si eu asha.......sa ma aflu-n treaba

Link spre comentariu

Ca sa fiu sincer.........pitonule.....nu prea inteleg despre ce vorbesti

Da si tu ceva detalii extra.......ca eu am IQ-ul impartit la doi si ma prind mai greu

Fara titlu, fara cuvinte !

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare