Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ca la noi , la nimeni!

Max

Postări Recomandate

Re: Ca la noi , la nimeni!

Mai oameni buni.........ce naiba.......s-a lamurit chestiunea

Era doar gheatza.

E ca si cum l-am condamna ca n-a varsat o sticla cu apa la cosul de gunoi.........

Gestul şochează, că pe lângă petrolierele care crapă în mijlocul oceanelor, omoară populaţia marină şi mai polueaza şi plajele şi apa… asta săracu'… e mic copil…

Şi pe urmă, nu e nimic interesant la tembelizor…

Era o comparatie intre gestul adultului de la Baia Mare si cel al adultilor de la prieteneasca de la Cugir. Finalul acesteia. Hai sa nu ne grabim cu petrolierele. De ele am scapat .

Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am cuvinte .....

pot spune doar ca nu ma asteptam ... si ce pretentii sa avem de la arheologii care frigeau berbecuti pe discul solar de andezit...

p.s. in acel loc nu se poate ajunge decat trecand prin interiorul zidurilor, adica printr-un sit arheologic.......

:bleah

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Eu sunt convins ca nu au distrus nimic pe acolo dar problema e ca strica la imaginea offroad-ului.

Se speculeaza momentul si se generalizeaza ideea ca noi cei cu masini de teren distrugem natura si monumentele. Desi, realistic vorbind, nu e asa. Dar stiti bine ca doar ce se vede conteaza.

Link spre comentariu

Eu sunt convins ca nu au distrus nimic pe acolo dar problema e ca strica la imaginea offroad-ului.

Se speculeaza momentul si se generalizeaza ideea ca noi cei cu masini de teren distrugem natura si monumentele. Desi, realistic vorbind, nu e asa. Dar stiti bine ca doar ce se vede conteaza.

Nu se generalizeaza nimic si nu cred ca se speculeaza momentul. In fiecare an merg acolo, dar niciodata nu m-am gandit sa intru cu masina in Sanctuar. Exista o poienita la 100-200 m unde se putea parca civilizat fara a fi nevoie sa intorci masina(masinile) peste blocurile de piatra de la cetate care sunt din plin in acea minunata poiana.Chiar daca nu era o limita impusa de cei ce administreaza zona, exista o limita a bunului simt. Unii o au altii nu. Bietele masini nu au nici o vina.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

@Pitonul

Spune-mi ca, daca erai la Cugir si ai fi vazut unde se opresc masinile, ai fi facut scandal spunand ca ala nu e loc de parcare... :grin:

Link spre comentariu

lua-v-ar logan nevestele

Bai da' câtă ură zace in tine. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

lua-v-ar logan nevestele

A mea versioara tocmai ce i-a facut cadou sotului sau un Logan... :grin: :ha1 :ha1 :ha1 :cn

Link spre comentariu

@Pitonul

Spune-mi ca, daca erai la Cugir si ai fi vazut unde se opresc masinile, ai fi facut scandal spunand ca ala nu e loc de parcare... :grin:

Nu te supara, dar nu cred ca ai trecut pe acolo.

Prin bunavointa drumarilor se poate urca cu orice. Numai ca unii stiu unde sa (se) opreasca.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

@pitonul.

Nu ma supar.

N-am trecut pe acolo.

Trebuia sa merg sambata asta, dar s-au schimbat putin planurile.

Pareai cam infocat..Si mie mi se pare cam aiurea sa se arate cu degetul, in general...Nimic altceva.

Eh, e tarziu acum, ma duc sa dorm caci maine se anunta o zi grea.

Link spre comentariu

am vazut tarziu dezbaterile pe tema "da' ce nesimtit, dom'le, sa arunce pe jos, i-as rupe fata, i-as lua caii de la bicicleta" eu zic sa nu aruncam nici prea tare si nici prea departe cu piatra. la ultima intalnire, cea de la padina ursului, inainte de trial s-au strans cativa saci de gunoi de pe locul cu pricina, Max stie despre ce vorbesc. la sfarsitul concursului multi dintre participanti "au uitat" mai multe pet-uri in zona desi s-a facut apel ca fiecare sa-si ia bagajelul la plecare

Link spre comentariu

la fel a fost si la cheia anul trecut, dupa trial...

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Nu vom intelege de ce trebuie sa respectam natura si padurea atata timp cat ea exista! Nu vom intelege ca trebuie sa respectam un lacas de cult sau un monument atata timp cat educatia "aleasa" a fost data printre manele, tricouri tip BOSS sau DE PUTA MADRE si gratare facute cu crengi rupte din copac!

Intotdeauna un lucru este apreciat atunci cand nu mai exista! Intotdeauna depre un om de vorbeste numai de bine atunci cand trece in randul celor drepti!

Toti cei care dau cu piatre, in aceea care "gresesc", inainte de a-si planta petzii in padure sa se gandeasca la acea piatra pe care candva au aruncat-o!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare